Kohupiima-martsipanikook

Eva
Abikokk
2008-12-07 19:05:16
Samal ajal kui Pille isutab meid juba jõuluteemaliste küpsetistega, tekkis huvi ka kohupiima-martsipanikoogi küpsetamise vastu. Usun, et seda Olümpia populaarset kooki on paljud saanud. Kas keegi on sellist ka ise teinud ja kas kellegil teist on soovitusi või ideid, kuidas seda ise teha?

http://www.perenaine.ee/

Spidur
Abikokk
2008-12-07 19:29:47
mina kahjuks pole seda Olümpia kooki saanud, aga kunagi sai tavalisele kohupiimakoogile martsipani sisse tükeldatud küll. Oli jah hea. kohupiimakook martsipaniga

Elina tegemised

Eva
Abikokk
2008-12-07 19:43:43
Elina, tänud viitamast. Tõenäoliselt tulebki teha üks kõrgemat sorti kohupiimakook ja sellele õhuke martsipanikiht peale rullida. Martsipani koogi sisse panna on ka hea mõte. Olen märganud, et Sulle meeldib ricotta't kasutada. Ricotta jätab sellise omapärase maitse, mulle meeldis väga ricottaga tehtud sõir - see tuli kuidagi eriti mahlane.

Marit
Abikokk
2008-12-07 21:19:32
Cafe Boulevardi koogitellimislehel on kirjas nii: Kohupiima-martsipanitort: Küpsetatud kohupiimamass sisaldab kohupiima, suhkrut, mune ja võid. Biskviittaigna põhjaga tort on kaetud martsipaniga ning kaunistatud šokolaadi ja martsipani dekooridega.

Magusad fotod

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-07 21:58:17
Ma usun, et Boulevardi kondiitrid ei pahanda, kui ma siia tordi fotod panen. Siis teate, mis "näoga" kooki järgmisel korral tellida (mina pole seda veel, muide, kordagi söönud):

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marit
Abikokk
2008-12-14 16:05:05
Aga pilt on küll kaunikene! Eva, miks hinne kolm pluss?

Magusad fotod

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-22 21:25:22
Eva:
Kohupiima-martsipanikoogi huvilistele on retsept siin.
Eva koogiretsept on nüüd siin.

Ullike
Abikokk
2010-02-23 10:12:01
Pille:
Eva:
nende linkidega on mingi jama....või lihtsalt minul ei õnnestu?

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-23 10:25:39
Ullike:
Pille:
Eva:
nende linkidega on mingi jama....või lihtsalt minul ei õnnestu?
Too esimene link, mille Eva kunagi andis, enam ei tööta. Retsept on nüüd Perenaine.ee lehel, aga kahjuks laeb too leht äääääääääretult aeglaselt (asi pole Sinu internetiühenduses, vaid Perenaiste lehes), tuleb kannatust varuda!!

Eva
Abikokk
2010-02-26 08:59:30
Pille:
Too esimene link, mille Eva kunagi andis, enam ei tööta. Retsept on nüüd Perenaine.ee lehel, aga kahjuks laeb too leht äääääääääretult aeglaselt (asi pole Sinu internetiühenduses, vaid Perenaiste lehes), tuleb kannatust varuda!!
Meie palume lugejatelt pisut kannatlikkust, kannatusi aga kindlasti mitte! Loodetavasti saame sellele probleemile peatselt leevendust.