Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-11 21:10:57 |
Lisan siia ka mõned kanamaksaroad, mida [u]kindlasti[/url] proovima peab :) USA lõunaosariikide stiilis frititud kanamaks: glögilisandiga kanamaksapasteet ja Manni kanamaksapasteet röstitud sibulatega Hispaania stiilis grillitud kanamaksavardad ja praetud kanamaks Liibanoni moodi: | |
Triin Abikokk 2012-01-11 22:58:04 |
mina viimasel ajal olen kanamaksa teinud nii, et panen kõige pealt praadima porgandi viilud, siis mõne aja pärast lisan sibula ja kui need on juba enam-vähem, siis panen kanamaksa. Üle ei küpseta ;), maitsestan soola ja pipraga ja serveerimisel pakun sidrunilõigud juurde. Ja mõnda rohelist salatit. Mu jaoks pasteeti tehes ei ole vahe seamaksaga nii suur, aga niimoodi praadides on küll kanamaks ime kui õrn ja maitsev. Meil sel kujul ainult kanamaksa süüakse. | |
Spiidi Abikokk 2012-01-12 12:26:11 |
Aitäh kõigile, proovin ära :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-09 18:52:45 |
Dagris lisas kanamaksapasteedile päikesekuivatatud tomateid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-14 13:41:29 |
Praadisin BBC Good Foodi ainetel (nov 2011) kanamaksa šerri ja rohke sibulaga, väga mõnus oli: Retsept lisamisel. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-14 13:56:55 |
Laiendasin teemat kõikide kanarupside peale ja tõstan siia kanasüdame teema postitused lihtsalt üle:
Spiidi:
(27.8.2008) Ma mäletan, et nägin kuskil siseelundute teemat aga enam ei leidnud üles. Nägin poes müügil kana südameid ja mõtlesin, et mis nendest küll teha annaks. Namist ei leidnud ühtegi retsepti kana südamete kohta. Mis nendega teha annab? Kas näiteks niisama praadided jääb süda liiga nätske? Seenekas:
(27.08.2008) Parim, lihtne (ja odav) on teha supp. Südamed sulatada, lõigata lahti ja veri (kui on) välja pesta. Natuke keeta-hautada ja siis juurikad juurde. Lihtsatest toitudest tuleb ka tavaline soust südamed-sibul-hapukoor väga maitsev. Seljankasse on ka suurepärased. Praadida pole kunagi proovinud ja ei usu, et see ka parim oleks. Pille:
(27.08.2008) On üks Salme Masso retsept: Raguu kodulinnu subproduktidest Spidur:
(28.08.2008) meie oleme ka suppi teinud ja pasteedi sisse pannud. mulle maitsevad need näiteks rohkem, kui kana muu liha. Spiidi:
(26.03.2010) Plaan on nädalavahetusel teha hautatud kanasüdameid. Vaatasin, et kõikidest retseptides on kirjas, et südameid tuleb kergelt pruunistada ja siis hautada, kuid kui kaua, seda ei mainita. Oskate anda mingi umbkaudse aja? See on mu esimene kokkupuude kanasüdametega, seega ei oska hinnata. Mari-Liis:
(28.03.2010) Ma hautasin terveid südameid koorekastmes ja koos pruunistamisega läks tunnike, kindlasti mitte rohkem. Esmalt pruunistasin pestud ja kuivatatud südamed või-õli segus, maitsestasin soola-pipraga, tõstsin pannilt. Kuumutasin pannil samas rasvaines läbi sibula-küüslaugu. Panin südamed, sibula ja küüslaugu potti, valasin peale kanapuljongit ja hautasin hästi vaiksel tulel 30 minutit. Siis valasin hulka vähekese jahuga segatud 35% koore, lasin keema ja hautasin veel 15-20 minutit. Peterselli riputasin ka peale ja väga maitsev sai! Pille:
(28.03.2010) Pille:
Mina hautasin umbes pool tundi, rohkem mitte.
On üks Salme Masso retsept: Raguu kodulinnu subproduktidest Pille:
(9.11.2011) Leidsin pildi kanasüdametest: |
|
<< < 1 | 2 > |