Aurora Abikokk 2009-12-21 13:25:49 |
Pille:
Mina puistasin tugevalt soolaga üle. Toimis. Ilsu:
Soolvees ehk?Minul hakkab täna soolikate puhastamine, vorste kavatseme toppida kolmapäeval (enne ei jätku käsi) , kas keegi oskab öelda kuidas neid puhastatud soolikaid kõige õigem oleks kolmapäevani hoida? |
|
Netcat Abikokk 2009-12-21 16:04:03 |
Pille:
Niisama söömiseks on need minu arust kuivad, aga taignasse sobivad ilmselt tõesti.
Ise otsin "tikutulega" taga Rakvere ahjuõuna verivorste, kuna need on ainsad, mille suhtes meil peres üksmeel valitseb, aga ei satu neid olema nendes poodides, mis mulle ette jäävad. Kahtlustan, et ehk võib neid leiduda Prismas, kui keegi saaks kinnitada seda oleks hea. Netcat:
Aitäh hoiatamast! Ise otsisin eile-üleeile tikutulega (loe: Kakumäe Selveris, Viimsi Co-Marketis, Viimsi Marketis, Lasnamäe Prismas) taga Saaremaa advendivorstikesi, et täna õhtuks teha jälle verivorstiga keedutainapalle. Mida aga pole, need on Saaremaa advendivorstikesed?!?!
Ostsin siis piparkoogimaitselisi Pere verivorstikesi - pikad ja peenikesed ja vähemalt keedutainasse sobisid hästi.Meil olid eelmisel nädalal proovil Oskari Pöialpoisi vorstikesed suitsulihaga. Kästi enam mitte osta, liiga soolased olevat. Tegelikult olid ka vist. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-12-22 22:44:37 |
Netcat:
Netcat, Lasnamäe Prismas oli täna ahjuõuna verivorstid täitsa olemas :)
Pille:
Niisama söömiseks on need minu arust kuivad, aga taignasse sobivad ilmselt tõesti.
Ise otsin "tikutulega" taga Rakvere ahjuõuna verivorste, kuna need on ainsad, mille suhtes meil peres üksmeel valitseb, aga ei satu neid olema nendes poodides, mis mulle ette jäävad. Kahtlustan, et ehk võib neid leiduda Prismas, kui keegi saaks kinnitada seda oleks hea.Netcat:
Aitäh hoiatamast! Ise otsisin eile-üleeile tikutulega (loe: Kakumäe Selveris, Viimsi Co-Marketis, Viimsi Marketis, Lasnamäe Prismas) taga Saaremaa advendivorstikesi, et täna õhtuks teha jälle verivorstiga keedutainapalle. Mida aga pole, need on Saaremaa advendivorstikesed?!?!
Ostsin siis piparkoogimaitselisi Pere verivorstikesi - pikad ja peenikesed ja vähemalt keedutainasse sobisid hästi.Meil olid eelmisel nädalal proovil Oskari Pöialpoisi vorstikesed suitsulihaga. Kästi enam mitte osta, liiga soolased olevat. Tegelikult olid ka vist. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-23 13:11:04 |
Tänases Postimehe Arteri-lisas on Nils Niitra lugu verivorstiteost: Verivorstitegija vajab tuttavat rõngassaba. | |
Nämmu Abikokk 2009-12-23 18:06:20 |
Tänases Maalehes ka verivorstijuttu.. Kaie |
|
Kärt Abikokk 2010-11-01 12:49:44 |
Sõime eile Linpeti Keskaja verivosti. Ostsime just koostise pärast, sealt puudusid nii paksendajad kui ka maitsetugevdajad, igati normaalne sisu oli neil vorstidel. Muidu maitsesid täitsa head kuigi minumeelest olid tiba soolased. Pohlalisand oleks ilmselt hästi juurde sobinud. Ma soovitaks küll :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-01 12:58:50 |
Ma proovisin Toidumessil erinevaid verivorste. Kõige enam jäi meelde üsna kruubirohke Kehtnas tegutseva Rey lihatööstuse verivorst. Peab selle degusteerimise veidi korralikumalt ette võtma.. :P Zapxpxau soovitas mingeid Saaremaa verivorste, aga milliseid täpsemalt, ma enam ei suuda meenutada :O Zapxpxau??? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-01 18:54:55 |
Leidsin ühest toidublogist oöris huvitava moega verivorsti-lehttainapiruka retsepti. | |
Zoozi Abikokk 2010-11-01 19:07:24 |
Pille:
On jah huvitav, võtan plaani. :) Ise olen sellist pirukat teinud. Soovitan, väga maitsev oli.
Leidsin ühest toidublogist päris huvitava moega verivorsti-lehttainapiruka retsepti. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-09 09:48:56 |
4. detsembri Õhtulehes olid kirjas tänavuse toidumessi pimetestide võitjad. Verivorstidest hinnati parimaks Rannarootsi Päkapikuvorst peekoniga lambasooles (280 g, Maag Lihatööstus, 22 kr). Ühel õhtul hindasid Ringvaate saates verivorste Uku, Eda-Ines ja too punapäine vene taustaga lauljatar (nimi?????) - nende meelest oli parim Rakvere verivorst. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |