ploomimehu/moos

Leenilii
Postitusi: 161
Abikokk
2008-11-02 00:50:31
Mul jällegi üks küsimus, mida ei oska mujale panna. Nimelt sai suvel tehtud kreegitaolistest ploomidest suur hulk poolvedelat hoidist. St nagu hästi vedel ja üsna hapu moos. Mahla sellest eriti teha ei saa. Olen teinud mannavahtu ja kisselli, ning lisada jogurtisse ja kokteilidesse, aga mida veel võiks proovida? Koogi peale panemiseks on liiga vedel.
Heleen
Postitusi: 302
Abikokk
2008-11-02 01:08:04
Mina prooviks saiavormi vahele sokutada, lisaks sinu poolt nimetatuile. Korraks käis selline mõte ka peast läbi, et vb. oleks sellega võimalik ploomijäätist teha. Ma pole neid jäätiseteemasid uurinud väga, niiet ma ei tea kas panen nüüd väga puusse :D

Armastus käib kõhu kaudu :)

Kiilike
Postitusi: 1100
Abikokk
2008-11-02 09:33:57
kreegimoosi kasutan mina magustoidus kus riivitud leib, kohupiimakreem ja moos ehk taani talutüdruk

kiilikese köögikatsetused

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2008-11-02 13:17:02
Tegelikult saab sellest mahla teha küll, paned vana padjapüüri või linase rätikuga poti peale kurnama ja teine päev on potis mahl ja rätiku sees paks moos.

Zap*

Leenilii
Postitusi: 161
Abikokk
2008-11-03 15:44:35
aitäh, eriti Zapxpxau (issake, mis nimi :) ) soovituste eest!