äädikakärbsed

Pisi-Pisi
Abikokk
2011-11-02 17:30:46
Netcat:
Kas keegi on tõesti piisavalt "loomakaitsja", et käib püütud kärbseid õues vabastamas? Kas puukidele ja prussakatele ka sama kohtlemine osaks langeb?
Mina käin, lihtne lahendus. Kas nad seal edasi elavad või kus nad elavad, andmed õnneks puuduvad. Kui mul õnnestub teinekord kinni püüda mitukümmend äädikakärbest, siis ma küll ei viitsi neid kuidagi eraldi veel hävitama hakata. Puugid lähevad paberitüki sees pliidi alla, üks aasta oli kartulipõllul koloraado madrikavastseid, need läksid sama teed. Prussakaid meil pole. Ema juures vahel on, ta paneb neile mürki või lööb laiaks.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Minukiisu
Abikokk
2011-11-02 20:36:06
Panen siis oma "julma" koristusviisi ka kirja. Panen õunakoored ja banaanikoored (muud käärima minevad asjad) väiksemasse kilekotti ja jätan lahtiselt aknalauale või kapi peale . mõne aja möödudes (vahest järgmisel päeval) kui on piisavalt palju liikumist koti sees näha ,siis panen kiire liigutusega kotisuu kinni. Pigistan vaikselt õhu välja ,teen sõlme peale ja viskan pliidi alla (süte peale) . Minu jaoks toimib. Mõnele võib see eriti julmana tunduda ;kuid mul on neid õues juba niigi piisavalt( elan maakohas ja viljapuude all olevad mahakukkunud õunad ja ploomid toodavai neid nii palju ). siis ei muretse eriti mõne hukkamise pärast.
Seenekas
Abikokk
2011-11-03 17:03:24
Netcat, veg foorumis on terve teema, kuidas soovimatutest külalistest ehk siis igasugu tuppa sattunud tiivulistest vabaneda ilma neid hukkamata. :)
Netcat
Abikokk
2011-11-04 14:03:41
Seenekas:
Netcat, veg foorumis on terve teema, kuidas soovimatutest külalistest ehk siis igasugu tuppa sattunud tiivulistest vabaneda ilma neid hukkamata. :)
Sellepärast ma tundsingi huvi, et kui kaugele see asi võib minna. Et kas midagi on välja mõeldud ka näiteks hallitusseente eemaldamiseks neid ellu jättes jne

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 >