Tikkk Kokaõpilane 2008-09-30 10:09:21 |
Esiteks tahaksin ma öelda, et ma olen väga pettunud, et korralikku supijuurikat nii harva müügil näinud olen, eile õnneks keskturul märkasin ühe tädikese letil neid. Ostsin kohe 3 suurt juurikat, ühe teen täna supi sees ära, aga kuidas ma ülejäänud 2 säilitan? Tädi soovitas ära riivida ja sügavkülmutada, aga kas toorest asja saab niimoodi kohe sügavkülma panna? Kas enne kuidagi kupatama v keetma ei peaks? Palun andke nõu, teeksin endale talveks mõnusa juurikavaru siis :) | |
PilleRiin Kokaõpilane 2008-09-30 10:10:15 |
mina tükeldan, mitte ei riivi ja läheb toorelt sügavkülma. pärast kougin tükikesi toitude sisse. aastaid nii teinud ja toimib väga hästi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-30 10:22:13 |
Ja ma panen siia kohe ka lingi erinevate petersellijuurikat sisaldavate retseptide juurde. (Aineotsingus siis petersell (juur-) kujul). | |
Täpik Abikokk 2008-09-30 10:33:00 |
Meie oleme viiludeks lõiganud ja kuivatanud. Ka toimib hästi, eriti suppide ja kastmete korral. | |
PilleRiin Kokaõpilane 2008-10-01 12:57:17 |
nii infoks, et täna jaama turul oli nii juursellerit kui ka -peterselli saada. | |