Piima-juurviljasupp

Sirliiz
Abikokk
2008-09-29 22:42:59
Ma ütleks isegi, et seisab raudkindlalt esimesel kohat asjadest mida ma ei söö :) Lasteaias jälestasin ja hiljem olen paar korda proovinud, kuid üle lusikatäie alla ei läinud. Pole minu rida lihtsalt.
Amööb
Abikokk
2008-09-30 09:47:26
Ma ei saa hetkel üldse kaasa rääkida, sest mul puudub igasugune kokkupuude selle supiga. Ma isegi ei tea, milline see välja näeb, kuidas serveeritakse ning millega süüakse. lasteaias ei söönud ning koolisööklas seda enam minu ajal ei pakutud - seega täielik linnalegend minu jaoks :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Seenekas
Abikokk
2008-09-30 11:39:54
Mul mees palus seda kirjeldada kui keedetud piima, milles lebavad porgandi jm. tükid ja piimanahk hakkab neile võttes külge. Palun vabandust, kuid kirjeldus oli nii tabav HALVAST supist.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-30 11:42:19
Amööb:
Ma ei saa hetkel üldse kaasa rääkida, sest mul puudub igasugune kokkupuude selle supiga. Ma isegi ei tea, milline see välja näeb, kuidas serveeritakse ning millega süüakse. lasteaias ei söönud ning koolisööklas seda enam minu ajal ei pakutud - seega täielik linnalegend minu jaoks :D
No pilti näed näiteks sellel Eva fotol. Mina söön meelsasti, kui on hea piima-juurviljasupp.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2008-09-30 11:51:59
Ei suuda mina seda köögivilja-piimasuppi süüa. Isegi selline ilus supp nagu Eval blogis oli.. ei isuta. Kõige jubedam ähmane mälestus umbes selles stiilis supist oli mingisugune kaalika ja heleda olluse toit, mida lasteaias kästi süüa. Brrr...
Berit
Abikokk
2008-09-30 19:47:50
Amööb:
Samad sõnad. Ainult, et juba väiksest peale olen kodus ema-isa käest kuulnud kui kohutav see olema pidi, nende jaoks vist ainuke mittesöödav toit mannetute mälestustega :D
Sussukas
Abikokk
2008-10-01 08:01:27
Mina ja lapsed sööme hea meelega. Mehele tõstan väiksesse potti enne osa ära, kui piima-koore peale valan. Suutsin iseendaga rääkida sellest piima supist. Väiksem poiss hõikab. Seda teemegi õhtusöögiks! :D

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Leoola
Abikokk
2008-10-03 12:33:34
Ei söö, see lõhn ajab juba ö....a:P Ma ei joo isegi piima. sellega meenub kunagine noorus kui käisin sõbrannaga ta tuttavatel Kloogas külas, mul läks kõht hirmus tühjaks ning poed olid kinni ja söögikohta seal polnud ja siis üks poiss ütles, et lähme tema juurde, ta annab mulle süüa. Läksime, istusin köögis ja ta tõstis mu ette suure kausitäie külma piima-heeringa suppi. Peale ühte ampsu ütlesin viisakalt, et aitähh, mul on nüüd kõht täis =D
Seenekas
Abikokk
2008-10-03 16:32:06
Kõlab nagu kalale.ee maskuliinsest jutuvahetusest...
Katja
Abikokk
2008-10-29 18:02:07
oeh - mulle meeldib.. kõik vaatavad mind imelikult aga mulle üldiselt piimasupid väga meeldivad.. piima-makaronisupp (vahest suhkru ja kaneeliga, vahest soolasena), piima-klimbisupp, piima-aedviljasupp... jne.. piima-riisisupp ei ole nii popp aga kui kuskil pakutakse, söön sedagi. abikaasus sööb suppe väga harva, siis see aeg, mil teda kodus ei ole, naudime pojaga kahekesi supivabadust :) (ka pojale meeldivad piimasupid väga)

http://koogel-moogel.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 >>