Põrnikas Abikokk 2010-12-13 15:31:22 |
Triinpvr:
kusjuures miskeid kokanduslikke üritusi korraldab näiteks lianni stuudio. Ma loodan, et see ei ole väga off-topic, aga kas keegi teab, kas Tartus on ka mõni Köögi sarnane asutus? Ise tean, et Barclay ärimaja viimasel korrusel on kaminasaal kööginurgaga, väikest viisi kooskokkamise saaks seal korraldada (aga neil ei ole näiteks praeahju). Aga midagi veel? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-02-20 17:33:04 |
KÖÖK annab teada: Kallid sõbrad! Kutsume Teid tähistama Eesti Vabariigi aastapäeva ja nautima lõunasööki reedel 24.02.2012 kl 13:00-16:00 Köögis, Tallinna vanalinnas Pikk 42. Hõrgutava pidupäeva menüü valmistab Köögi peakokk Tim Bramich: Supp: Hernesupp suitsulihaga Kodune rukkileib ja ürdisai Eelroad ja suupisted: Viinaga graavitud lõhe Seenesalat Kartulisalat Marineeritud veisekeel Parditerriin marjakompotiga Kalakroketid tartar kastmega Köögiviljakrõpsud Roheline salat Pearoog: Siidris mooritud seakülg, täidetud õunad, mulgipuder, vürtsikas punane kapsas Dessert: Jogurti-piparkoogi parfee marjakastmega Lõunasöök 30 eur inimese kohta. 0-3 a lastele tasuta, 4-12 a 15 eur. Hinnas ka tervitusjook, vesi, mahl, kohv, tee. Kohtade arv on piiratud, Palume oma tulekust teada anda: info@kook.fi või 52 66 528. Broneering kinnitub ettemaksuarve laekumisel mille saadame meiliga. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-06 15:55:27 |
KÖÖK ANNAB TEADA: Meie järgmine avatud ustega kokkamisõhtu toimub reedel 14. septembril kl 18:00 Köögis, Tallinna Vanalinnas Pikk 42. Köögi peakoka Tim Bramichi juhendamisel valmistavad kokkamisõhtul osalejad endile maitsva õhtusöögi. Selgeks saab näiteks värske pasta ja klassikalise toffeekastme valmistamine. Lisaks jagab Tim rohkelt kasulikke kokkamisnippe, nõuandeid maitsestamisel ja serveerimisel. Seekord on menüüs: Juurselleri-püreesupp ja bataadileib Seenetortelliinid ja tüümianivõi Pajaroog hirvelihast, kõrvitsatamp Sticky Toffee Pudding, isetehtud jäätis, ja toffeekaste Kokanduskursus-õhtusöök 75 eur inimese kohta. Hind sisaldab ka suupisteid saabumisel, kokkamise ajal ja menüü juurde joodavaid veine, vett, kohvi, teed. Kohtade arv on piiratud, OSALEMISEKS PALUME REGISTREERUDA: info@kook.fi ja tasuda ettemaksuarve mille saadame vastusmeiliga. Tere tulemast Kööki! tel: 52 66 528 www.kook.fi | |
Pellenovelle Kokaõpilane 2012-09-21 17:51:33 |
[1quote]Meie järgmine avatud ustega kokkamisõhtu toimub reedel 14. septembril kl 18:00 Köögis, Tallinna Vanalinnas Pikk 42. Köögi peakoka Tim Bramichi juhendamisel valmistavad kokkamisõhtul osalejad endile maitsva õhtusöögi. Selgeks saab näiteks värske pasta ja klassikalise toffeekastme valmistamine. Lisaks jagab Tim rohkelt kasulikke kokkamisnippe, nõuandeid maitsestamisel ja serveerimisel. [/quote] Minu uudishimu vanalinna salapäraste akende taga asuva maitsetekambri suhtes sai hiljuti vääriliselt tasutud ning kõigist Tallinnas saadaolevaist kokakursustest soovitaks ilmselt just Kööki. Kõigepealt: elamus kohast. Toidu maitse on esikohal, aga lisanauding ja kõrvust-tõstetuse-tunne tulevad ilusast ruumielamusest. Selliseid restorane Tallinnas juba on, aga koolituskohti pea mitte. On näha, et omanikud on pingutanud: väga hea maitse ja tundega renoveeritud, pidulikud ruumid. Samas on olemistunne väga kodune. Lisaks on (köögi)varustus suurepärane, millegagi ei ole koonerdatud. Toit. Jõudsin ette pisut kahetseda, et valisin ehk liiga "lihtsate ja tavaliste" toitudega koolituse (võimalik on ju valida nt ka jaanalinnu- ja ulukiroogade õhtu), kuid pidin õnneks sõnu sööma (ja oli maitsev). Isegi lihtne püreesupp valmistas üllatuse ning õppida oli igast asjast. Tooraine - esmaklassiline. Peakokk Tim Branich jõudis igaühega eraldi tegeleda ja õpetada. Tagasihoidlikult sarmikas britt, väga meeldiv kokkupuude. Lisaks koolitustele toimuvad ka õhtusöögid. Ise võtaks sinna lisaks oma kaaslasele suurema sõpruskonna kaasa - kena õhtuelamus garanteeritud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-10 18:25:56 |
KÖÖK korraldab pimeõhtusööke: [b][/b] "Pimeõhtusöögil katame silmad kinni ja sukeldume lõhnade ja maitsete maailma. Kaetud silmadega hõrgutavaid roogasid ja veine nautides turgutame lõhnataju ja maitsemeelt ning arutleme mida parasjagu serveeritakse. Mida pimedam, seda põnevam! 4-käigulise menüü valmistab Köögi peakokk Tim Bramich. Veine valab ja ürituse kulgu jälgib kogenud sommeljee ja pimeõhtusöökide korraldaja Tõnis Kuuskmann. Pimeõhtusöögi aeg vastavalt seltskonna soovile. Köök võtab külalisi vastu ainult ettetellimisel ja üritised toimuvad privaatselt." | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-05-27 12:34:43 |
Pühapäeval 2. juunil kell 12-15 Varasuvine lõunasöök KÖÖGIS Ürituse FB-lehekülg Kiire kooli- ja lasteaia-aeg on kohe läbi ning suur suvi on peagi kohal. Kutsume sel puhul nautima maitsvat lõunasööki pere ja sõpradega! Pühapäeval 2. juunil kl 12:00-15:00 serveerime maitsva ja tervisliku lõunasöögi Köögis Pikk 42 Tallinna Vanalinnas. Rikkaliku, maitsva ja väga tervisliku suvise menüü* valmistab Köögi peakokk Tim Bramich: Eelroad ja salatid Värske porgandi-õuna-sidrunimahl Graavilõhe Parma sink, spargel ja pošeeritud muna Kalmaar ja fenkol Roheline salat rukola ja granaatõunakastmega Ahjus röstitud peet Avokaado, melon ja kreeka pähkid Päiksekuivatatud tomatid Anšoovise-basiiku ampsud Pearoad Tallekotletid, bataadist (maguskartulist) „friikad“, sibulamoos Ahjus küpsetatud maisikanafilee, salsa verde (ürdipesto) Moussaka (kreekapärane ahjuvorm baklažaanist, zukiinist, tomatist jm.) Desserdid Puuvilja-marjasalat Banaani-kookose jäätis Šokolaadimousse tähtaniisiga *Tegemist on 100% Paleo menüüga - ühegi roa valmistamisel pole kasutatud teraviljatooteid (jahu), piimatooteid ega suhkrut. Kõik road serveeritakse rikkaliku buffeena vaagnatel. Lõunasöök 30 eur inimese kohta. Lapsed 0-3 a tasuta, 4-12 a 15 eur. Hinnas ka tervitusjook Prosecco, vesi, mahl, kohv, tee. Kohtade arv on piiratud, palume oma tulekust teada anda: info@kook.fi või 52 66 528. Broneering kinnitub ettemaksuarve laekumisel mille saadame meiliga. Tim & Ingrid www.kook.fi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-09-05 18:45:15 |
Kokanduskursus "Toidu ja veini harmoonia" Köögis, Tallinna vanalinnas, Pikk 42 Laupäeval, 14.09 kl 12:30–18:00 Facebooki lehekülg Köök – maitsemeelte ateljee ja Veinidkoju pakub veinisõpradele laupäeval kokanduskursust sügiseste veinide ja roogadega. Kursusel õpid vaimustavaid retsepte hoolikalt valitud veinidega. Ja pärast mõnetunnist kokkamist võid oma töö tulemusi maitsta. Kes küpsetas selle maitsva leiva? Kes valmistas täiusliku liha, mahlaka kala… kes leiutas tolle jumaliku kastme? Ja need veinid – milliseid maitseelamusi on võimalik ühendada, pääsemaks hõrkude maitsete paradiisi! Kas Sina, kes sa üldse ei teadnudki et seda suudad? Peakokk on tippkoolitusega Tim Bramich. Kolme tunni jooksul valmistavad kursuslased sügise parimatest andidest neljakäigulise lõunasöögi, mille kõrvale nauditakse igale roale sobivaid veine, mida kokkamise ajal ka maitstakse. MENÜÜ: White fish tartare/ Crispy rye bread/ Beetroot crisps ** Poached quail breast & Smoked quail eggs.Rocket amd Wild Cep mushrooms. White wine reduction ** Venison & pancetta stew with wild mushrooms with Cowberry compote, Celeriac & potato puree ** Apple & blackberry crumble & Home made Cardamom ice cream VEINID: -Weisser Burgunder Tradition Trocken 2012 (Philipp Kuhn, Pfalz, Saksa) -Laumersheimer Riesling "Vom Quarzsand" Trocken 2012 (Philipp Kuhn, Pfalz, Saksa) - Domaene Gobelsburg Zweigelt 2010 ( Schloss Gobelsburg, Kamptal, Itävalta) - Schloss Gobelsburg Cuvée Bertrand 2010 ( Schloss Gobelsburg, Kamptal, Itävalta) -Ch?teau de Montfaucon C?tes du Rh?ne 2011 (Chateau de Montfaucon, Rhone, Ranska) -Ch?teau de Montfaucon Baron Louis 2010(Chateau de Montfaucon, Rhone, Ranska) Kas saab siis olla veel hõrgutavamat nädalalõppu? Tule ja võta osa! Lisainfo ja broneeringud e-postiga info@veinidkoju.ee või info@kook.fi või telefoni teel +358 44 504 3110/Petra Anttila või Köök 52 66 528 Ära unusta mainida ka võimalikke allergiaid! Hind 125 € osaleja | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-27 16:22:44 |
Köök privaatrestoran Tallinna Vanalinnas K 04.12 ja R 06.12 õhtud saadaval privaatse ürituse korraldamiseks (alates 6 osalejaga). Kiirele otsustajale märgusõna „nami-nami“ nimetamisel Tim Bramichi kokanduskursus-õhtusöögi eriti magusa hinnaga 58 eur inimese kohta (tavahind 95 eur/ in). Jõuluhõnguline menüü (veinid ei sisaldu hinnas): Lõhe kolme moodi: aasiapärane lõhe-tartar, 45?C juures küpsetatud lõhe, külmsuitsulõhe mousse, peet, mädarõikajogurt, marineeritud lillkapsas Valge vein: Chardonnay 2010, Joseph Faiveley, Bourgogne, France 27,- Valge vein: Chablis Ier Cru Vieilles Vignes “Fourchaume” 2012, Domaine des Malandes, France 47,- Pardikoivakonfii, klassikaline hautatud punane kapsas, pastinaagi-kartuli-cheddari gratään, praeleem Punane vein: Nebbiolo 2011, Enrico Rivetto, Piemonte, Italia 32,- Punane vein: Barbera Zio Nando 2010, Enrico Rivetto, Piemonte, Italia 54,- Õhuline jahuvaba šokolaadi-tähtaniisikook, mandli-mascarpone, jõhvika-roosisiirup Digestiiv: L’Arzente del Castello brandy, Castello di Querceto, Toscana, Italia 4 cl 8,- Lähem info 52 66 528 ja broneerimine info@kook.fi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-05 11:17:36 |
Siin on üks vana artikkel Köögi peakokast Timist: Timi 180-kraadine pööre (Ajakiri OMA MAITSE, 2009) | |
<< < 1 | 2 > |