Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2009-09-24 10:01:07
Pulavik:
Valio jäätiseid saab ainult Prismast, kes neid maale toob, Rimis neid jäätiseid pole..
Ei see ole päris õige, ka Rimis on Valio jäätiseid mingis koguses, isegi mustikajäätist olen näinud ja mangojäätist. Küll aga mitte nii suurt valikut kui Prismas muidugi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2009-09-24 20:28:39
Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-24 20:31:54
Zoozi:
Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli.
Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nämmu
Abikokk
2009-09-25 11:15:06
Pille:
Zoozi:
Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte.
Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus.

Kaie

Spiidi
Abikokk
2009-09-25 12:34:59
Nämmu:
Pille:
Zoozi:
Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus.
Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud.

le D?ner

Zoozi
Abikokk
2009-09-25 21:43:32
Spiidi:
Nämmu:
Pille:
Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud.
Mina ostsin Kaubamajast,aga täna enam polnud.Vist müüakse ka kaupluses And?(oli vist nii poe nimi),aga ei viistinud sinna enam vaatama minna.

Zoozi tegemised

Netcat
Abikokk
2009-09-25 23:41:06
Zoozi:
Spiidi:
Nämmu:
Mina ostsin Kaubamajast,aga täna enam polnud.Vist müüakse ka kaupluses And?(oli vist nii poe nimi),aga ei viistinud sinna enam vaatama minna.
Huvitav, ma just täna kella 20 ajal seda Kaubamajas nägin esimest korda :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2009-09-28 10:25:25
Netcat:
Zoozi:
Spiidi:
Huvitav, ma just täna kella 20 ajal seda Kaubamajas nägin esimest korda :)
Kella viie aeg ei olnud. Ilmselt toodi siis hiljem juurde. Silt oli olemas küll :)

Zoozi tegemised

Tziiki
Abikokk
2009-10-05 09:06:06
kiidan oma uusi leide-Vändra leivatoodang mahe odrasepik(üks väheseid sepikuid, mis üldse odrajahu sisaldab) ning Vigala Caciotta juust-igati ausa koostisega minu masti juust :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-15 13:05:05
Mina rõõmustan, et turu- ja poelettidele on jõudnud taas Laura kartul ja Uus-Kongo hapukapsas. Omamoodi sügisekuulutajad :) Ja Nopri talujuust meeldib mulle ka hirmasti. Viimati sattus mulle selline üsna pudisev (=küps) juustutükk, kohe mõnus oli noaga murda neid tükikesi sealt.. Meenutab sellist mõnusalt küpset Cheddari juustu.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 >>