Netcat Abikokk 2009-09-24 10:01:07 |
Pulavik:
Ei see ole päris õige, ka Rimis on Valio jäätiseid mingis koguses, isegi mustikajäätist olen näinud ja mangojäätist. Küll aga mitte nii suurt valikut kui Prismas muidugi. Valio jäätiseid saab ainult Prismast, kes neid maale toob, Rimis neid jäätiseid pole.. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-24 20:28:39 |
Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-24 20:31:54 |
Zoozi:
Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte.
Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli. |
|
Nämmu Abikokk 2009-09-25 11:15:06 |
Pille:
Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus. Zoozi:
Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte.Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli. Kaie |
|
Spiidi Abikokk 2009-09-25 12:34:59 |
Nämmu:
Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud.
Pille:
Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus.Zoozi:
Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte.Ostsin täna Nopri rõõsa koore 35%. Väga meeldis, tõeliselt hea maitsega vahukoor tuli. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-25 21:43:32 |
Spiidi:
Mina ostsin Kaubamajast,aga täna enam polnud.Vist müüakse ka kaupluses And?(oli vist nii poe nimi),aga ei viistinud sinna enam vaatama minna.
Nämmu:
Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud.Pille:
Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus.Seda kiidan minagi (vist olen juba kiitnudki :)). Õnneks seda kohalikus Co-Marketis müüakse, nii et saan kerge vaevaga kätte. |
|
Netcat Abikokk 2009-09-25 23:41:06 |
Zoozi:
Huvitav, ma just täna kella 20 ajal seda Kaubamajas nägin esimest korda :) Spiidi:
Mina ostsin Kaubamajast,aga täna enam polnud.Vist müüakse ka kaupluses And?(oli vist nii poe nimi),aga ei viistinud sinna enam vaatama minna.Nämmu:
Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud.Ühinen kiitjatega. Mul vanaemagi ütles, et see on ikka päris õige koor, nagu lapsepõlves sai söödud. Kui teda ainult rohkemates poodides saada oleks Tartus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-28 10:25:25 |
Netcat:
Kella viie aeg ei olnud. Ilmselt toodi siis hiljem juurde. Silt oli olemas küll :)
Zoozi:
Huvitav, ma just täna kella 20 ajal seda Kaubamajas nägin esimest korda :)Spiidi:
Mina ostsin Kaubamajast,aga täna enam polnud.Vist müüakse ka kaupluses And?(oli vist nii poe nimi),aga ei viistinud sinna enam vaatama minna.Tallinnas ei ole seda ka kahjuks liiga paljudes poodides. Ma ise satun tihti Herne tn ökopoodi ja saan sealt kätte, kuid suuremates toidupoodides ei ole näinud. |
|
Tziiki Abikokk 2009-10-05 09:06:06 |
kiidan oma uusi leide-Vändra leivatoodang mahe odrasepik(üks väheseid sepikuid, mis üldse odrajahu sisaldab) ning Vigala Caciotta juust-igati ausa koostisega minu masti juust :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-15 13:05:05 |
Mina rõõmustan, et turu- ja poelettidele on jõudnud taas Laura kartul ja Uus-Kongo hapukapsas. Omamoodi sügisekuulutajad :) Ja Nopri talujuust meeldib mulle ka hirmasti. Viimati sattus mulle selline üsna pudisev (=küps) juustutükk, kohe mõnus oli noaga murda neid tükikesi sealt.. Meenutab sellist mõnusalt küpset Cheddari juustu. | |
<< < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> |