Vandiste Abikokk 2014-03-26 20:22:56 |
Ma olen armunud Saaremaal tehtud (Karja Pagariäri) Karja rukkileiba ja Saksa sepikusse. Nüüd enam muud ei ostagi... | |
Silja Abikokk 2014-04-13 15:11:39 |
Leiburi nisujahuta 3-vilja röst oli väga mõnus. Röstimata on selline nätske- natuke karaskine. Röstitult väga mõnus. 5+ | |
Netcat Abikokk 2014-04-14 16:06:45 |
Tallešašlõkk mojito marinaadis on jälle müügile tulnud, jee!
See on peaaegu ainus valmismarineeritud toode, mis mulle kunagi meeldinud on. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Marju Abikokk 2014-04-17 19:21:05 |
Mulle väga väga maitsevad Biomarketist korduvalt ostetud rebasheina ja maisi vahvlid. Olen ostnud kergelt soolaseid ja korra ka vürtsidega variante. Uskumatult head. | |
Silx Abikokk 2014-04-21 17:29:42 |
Positiivset kah..
Farmi laktoosivaba hapukoor on päris mõnus. Vaid 10% juures on mõnusalt mitte-nii-vedel nagu lahjad koored tavaliselt. Samas ei ole see ka laktoosivabadusele viidates magus. Viis pluss!
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2014-04-25 15:39:24 |
Silx:
Ma ei tea, kui vedelad on vedelad koored tavaliselt (olen ostnud 20% Alma hapukoort, seni kuni saarlased oma smetanaga tulid), aga seda toodet küll teist korda ei võtaks. Minu jaoks ei olnud siin küll piisavalt konsistentsi. Võib-olla kartulisalati sisse käib või kastmesse, kuid ei mujale. Positiivset kah.. Farmi laktoosivaba hapukoor on päris mõnus. Vaid 10% juures on mõnusalt mitte-nii-vedel nagu lahjad koored tavaliselt. Samas ei ole see ka laktoosivabadusele viidates magus. Viis pluss! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Profa Abikokk 2014-04-26 20:07:51 |
Rimi oma kaubamärgiga konservherned. Väikesed ja hea maitsega. | |
Liiseli Abikokk 2014-04-28 12:09:28 |
Balbiino tikri-koorejäätis - oi kui hea! | |
Silx Abikokk 2014-04-29 16:06:47 |
Netcat:
Noh :) Ma võtan seda asja laktoosivabaduse vaatevinklist..:D Ja kui muud valida ei ole.. (va Rootsi mingi kräpp), siis on see super küll. Vähemalt meenutab koort.. mitte nagu laktoosivabad jogurtid :) Silx:
Ma ei tea, kui vedelad on vedelad koored tavaliselt (olen ostnud 20% Alma hapukoort, seni kuni saarlased oma smetanaga tulid), aga seda toodet küll teist korda ei võtaks. Minu jaoks ei olnud siin küll piisavalt konsistentsi. Võib-olla kartulisalati sisse käib või kastmesse, kuid ei mujale.Positiivset kah.. Farmi laktoosivaba hapukoor on päris mõnus. Vaid 10% juures on mõnusalt mitte-nii-vedel nagu lahjad koored tavaliselt. Samas ei ole see ka laktoosivabadusele viidates magus. Viis pluss! Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kokkamas95 Abikokk 2014-04-29 20:14:49 |
Maximas müüadavad Piatnica kodujuustud on väga head. Lemmikud kodujuustudest :) | |
<< < 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 > >> |