Müün: noamagnet IKEAst

PilleRiin
Kokaõpilane
2008-09-01 22:38:12
jäi teine ripakile, kuna sõbranna, kes tellis, ei soovinud seda lõpuks. täpselt selline. pakendis. asukoht Põhja-Tallinn. 150.-
Fre
Abikokk
2008-09-02 12:47:27
Mul on selline magnet olemas ja soovitan soojalt kõigile, eriti neile kes peavad lugu teravatest nugadest. Nugade-kahvlite sahtlis puutuvad noaterad paratamatult üksteise vastu ja ja noad lähevad lihtsamalt nüriks. Mul mees kodus terava noa friik ja mul ka nüüd tema teritamiskampaaniate tõttu kodused noad teravad. Varem nüsisin millega kätte juhtus. Ja just tema osutas, et noamagnet on hea ka nugade tervisele, mul oli see niisama mugavuse pärast. Sama IKEA oma.
Eda
Kokaõpilane
2008-09-02 14:06:01
Mina soovin! Pole küll praegu Tallinnas, aga võin ülekandega tasuda ja siis järele tulla. Kontoris on meil valge korpusega Victorinoxi magnet, aga koju tahaks just seda roostevaba. Mulle saab tasumise jms. osas kirjutada eda@victorinox.ee
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-02 14:20:18
Eda:
Kontoris on meil valge korpusega Victorinoxi magnet, aga koju tahaks just seda roostevaba.
Meil kodus musta korpusega Victorinoxi magnet juba mitu head kuud ja oleme väga rahul. Otse töölaua kohal seina peal, jube mõnus on vajaliku noa või kääride järele haarata..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

PilleRiin
Kokaõpilane
2008-09-03 15:50:32
Eda:
Mina soovin! Pole küll praegu Tallinnas, aga võin ülekandega tasuda ja siis järele tulla. Kontoris on meil valge korpusega Victorinoxi magnet, aga koju tahaks just seda roostevaba. Mulle saab tasumise jms. osas kirjutada eda@victorinox.ee
Broneeritud :)