Netcat Abikokk 2009-01-23 17:03:53 |
Selle aasta esimene number on väljas. Featuurideks külaskäik Kalevisse ja intervjuu Ö peakokaga. Nädalane "näidismenüü" soodsalt toitujatele oli mulle küll pettumus, samas oli aga hea meel keskmisest huvitavamate pastaretseptide üle, mis olid ka väga ilusasti üles pildistatud. Peamiselt nende pärast ajakiri korvi rändaski.
Veel jäid meelde seeria Araabiamaadest inspireeritud roogi (mis mind isiklikult eriti ei tõmmanud, kuigi pildid olid kenad). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-03-17 22:53:45 |
Vaatan, et siin vist palju teisi Rimi püsikülastajaid ei ole? Igastahes märtsi-aprillinumber on väljas ja minul juba tükkideks rebitud.
Üksiknumber on palju kallimaks läinud (25.-) ja nüüd pakutakse ka kojutellimisvõimalust (6 numbrit 75 krooni eest). Otsi lolli, mõtlesin mina. Mingi reklaamajakirja eest 25 tükist ei maksa ja ette ka ometi ei telli.
Aga... sirvima teda sattusin ja läkski lipsti korvi. Seekordses numbris leidub muuseas intervjuu Chedi peakokaga, kalvadose tutvustus, okupatsiooniaegsed nostalgiaretseptid ja visiit Tere piimavabrikusse.
Mind võlusid aga kolm lehekülge, kus igal 10 paarirealist toredat retsepti, mida teha kanast, lihast, kalast - just see, mida tarvis, kui põhjalikumast uue retsepti otsimisest on kõrini ja tahaks midagi lihtsalt ja kiirelt, aga ometi mitte päris oma stampides kinni olles teha. Toredad olid ka Aasia mõjudega ja kevadiselt kergete retseptide kogum. Viimaste hulgas leidus ka retsept, mis üksinda otsustaski ajakirja korvirändamise - "porrusupp pisikese ploomiga" ehk küll tegelikult siis porrusupp kanaliha ja kuivatatud ploomidega.
Viimase selgituseks - kanalihaga ploomisupi retsepti olen ma sestpeale taga otsinud, kui lapsepõlves Viplalat lugesin ja isegi kõikvõimas Google pole mul seni aidanud sellist leida. Ja siin siis nüüd üks lõpuks ongi! Muidugi, kui keegi teab veel mõnda, viidaku julgesti. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-18 06:16:11 |
Netcat:
Kahjuks ei satu tõesti ühtegi Rimit me tavapärasele liikumistrajektoorile. Ja kohalikus Säästukas seda ajakirja pole näinud.. Nüüd, kodusena, ei hakka ka spetsiaalselt kesklinna selle ajakirja pärast sõitma ju.. Viimati üks hea nami-namikas andis mulle ühe, aga see oli jaanuari-veebruarinumber..
Vaatan, et siin vist palju teisi Rimi püsikülastajaid ei ole? Igastahes märtsi-aprillinumber on väljas ja minul juba tükkideks rebitud. Netcat:
Selline rubriik on Good Foodis jt briti ajakirjades aastaid mu lemmik olnud. Iga kord mingi konkreetne komponent (külmutatud kala, pakk spagette, tuunikalakonserv, jne) ja siis just need kümme paarirealist retseptiideed. Tõesti abiks olnud..
Mind võlusid aga kolm lehekülge, kus igal 10 paarirealist toredat retsepti, mida teha kanast, lihast, kalast - just see, mida tarvis, kui põhjalikumast uue retsepti otsimisest on kõrini ja tahaks midagi lihtsalt ja kiirelt, aga ometi mitte päris oma stampides kinni olles teha. Netcat:
Pane Nami-Nami retseptiotsingusse kana+ploom+porru ja tulemuseks on šotlaste mõnus ja maitsev cock-a-leekie supp :)
Hästi mõnus ja maitsev supp, mul Šotimaa-aegadest juba menüüs..
Viimaste hulgas leidus ka retsept, mis üksinda otsustaski ajakirja korvirändamise - "porrusupp pisikese ploomiga" ehk küll tegelikult siis porrusupp kanaliha ja kuivatatud ploomidega. Viimase selgituseks - kanalihaga ploomisupi retsepti olen ma sestpeale taga otsinud, kui lapsepõlves Viplalat lugesin ja isegi kõikvõimas Google pole mul seni aidanud sellist leida. Ja siin siis nüüd üks lõpuks ongi! Muidugi, kui keegi teab veel mõnda, viidaku julgesti. |
|
Zoozi Abikokk 2009-03-18 09:24:26 |
Pille, mina võin Sulle märtsi-aprillikuu oma anda, loen täna läbi ja siis on sinu :) | |
Netcat Abikokk 2009-03-18 19:02:56 |
Pille:
Ilmselgelt ongi Rimi retsept tuletatud sellest, kuigi nemad kasutavad kanafileed ja maitsestamiseks tüümiani. Ja soovitavad veel kruupe sisse panna.
Aga mina ei leidnud seda nami-nami retsepti vist sellepärast, et kui ma otsisin ploomisuppi kanaga, siis ma panin otsingusse lihtsalt ploomid, mitte kuivatatud. Eks mul need Viplalast pärit ploomideks tinistatud tomatihunnikud meeles mõlkusid - need olid ju värsked tomatid ja küllap neist said värsked ploomid.
Üks värsketest ploomidest supp on tarbija24-s olnud, aga see oli peekoni, mitte kanaga. Pane Nami-Nami retseptiotsingusse kana+ploom+porru ja tulemuseks on šotlaste mõnus ja maitsev cock-a-leekie supp :) Hästi mõnus ja maitsev supp, mul Šotimaa-aegadest juba menüüs.. http://www.nami-nami.ee/recipe/image/7589COCKALEEKIE.jpg Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zoozi Abikokk 2009-03-19 13:18:35 |
Zoozi:
Pille, saatsin sulle meili :)
Pille, mina võin Sulle märtsi-aprillikuu oma anda, loen täna läbi ja siis on sinu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-25 11:48:49 |
Zoozi:
Zoozi, õnnestus üleeile Sadama Rimis käia ja see ajakiri sealt osta. Tänud sellegipoolest!
Zoozi:
Pille, saatsin sulle meili :)Pille, mina võin Sulle märtsi-aprillikuu oma anda, loen täna läbi ja siis on sinu :) |
|
Zoozi Abikokk 2009-03-25 14:29:32 |
Pille:
Njaa, mul õnnestus alles esmaspäeval posti panna :)
Zoozi:
Zoozi, õnnestus üleeile Sadama Rimis käia ja see ajakiri sealt osta. Tänud sellegipoolest!Zoozi:
Pille, saatsin sulle meili :)Pille, mina võin Sulle märtsi-aprillikuu oma anda, loen täna läbi ja siis on sinu :) |
|
Anu Abikokk 2009-05-06 16:07:03 |
Me tavaliselt ostame ja siis unustame ära ning ei tee sellest mitte midagi. Täna, pärast rasket eksamit Rimis osteldes avastasime, et ajakirjas on mitu head burgeriretsepti. Kuna eile öösel õppides oli burgeriisu ka peale tulnud, siis ostsime ära nii ajakirja kui ka koostisained. Tundub, et nii peabki tegema hakkama. Üleüldiselt on selles osas üle viie retsepti, mida peaks veel proovima. Näiteks küüslaugune läätse-kuskussi salati ja läätsesalat tomatite ja koduaiaürtidega. Hea number, igatahes. Kuigi tundub, et sisulist poolt enam eriti ei arendata. Retsepte on häid küll, kuid lugemine on nõrgem kui varem. | |
Netcat Abikokk 2009-05-12 15:09:05 |
Ostsin ära, lugesin läbi, kahetsen tegelikult et ostsin. Ega ikka 25.- ei ole tegelikult väärt küll. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |