Eva Abikokk 2008-10-08 13:13:08 |
Klõpsu tegi Jaan Heinamaa, aga stilist (kes asjad siis pildi peale sättis) on Hanne Paljak (endine Oma Maitse "ema"). Siit foorumist olen lugenud, et Säästumarketis ka ajakiri müüa. | |
Kardemon Abikokk 2008-10-08 23:16:37 |
see number on kõige huvitavam seni ilmunutest.. mina haarasingi Säästuakast selle (et kilomeetrises sabas aega parajaks teha ja lõpuks panin ka korvi). tegin sealt soodaleiba ja hapukoorega magustoitu (peal karamell leeklambiga tehtult). sealt tuleb veel toite me lauale :) väga vahva on see nõiaretseptide vms osa :D
natuke nüüd teemast välja küsimus.. aga miks Hanne Paljak mingil hetkel enam Oma Maitses polnud? (eelmise T&T ajakirja ostsin ka just tema pärast ;) http://kardemon.blogspot.com |
|
Eva Abikokk 2008-10-08 23:54:15 |
Kardemon:
Kardemon - kuidas need soodaleib ja hapukoore-leeklambi toit õnnestusid? Kas tasub proovimist?
tegin sealt soodaleiba ja hapukoorega magustoitu (peal karamell leeklambiga tehtult). sealt tuleb veel toite me lauale :) Kardemon:
Paljak müüs Oma Maitse ajakirjade kirjastusele.
natuke nüüd teemast välja küsimus.. aga miks Hanne Paljak mingil hetkel enam Oma Maitses polnud? (eelmise T&T ajakirja ostsin ka just tema pärast ;) |
|
Kardemon Abikokk 2008-10-09 21:42:50 |
Eva:
soodaleib tuli natuke mage.. et paneks teinekord natuke rohkem soola ja suhkrut ka. mõnus tegemine oli aga.. selline lihtne ja tõesti õnnestuv :)
hapukoore-magustoitu tegin kirssidega... teistele meeldis. ma arvan et mustikatega oleks parem.. :) ja kui hapukoore asemel veel oleks kohupiima-hapukoore segu... ?! et tasub teha :) Kardemon:
Kardemon - kuidas need soodaleib ja hapukoore-leeklambi toit õnnestusid? Kas tasub proovimist?tegin sealt soodaleiba ja hapukoorega magustoitu (peal karamell leeklambiga tehtult). sealt tuleb veel toite me lauale :) http://kardemon.blogspot.com |
|
Seebimull Kokaõpilane 2008-10-13 12:17:27 |
Mulle väga meeldib see ajakiri! Olen teinud ainult kukeseene-juustusuppi, aga mitu huvitavat retsepti on välja lõigatud ja järjekorda ootamas. Kaks ajakirjanumbrit ootavad mu 16-tunnist lennukisõitu, on raske enne mitte sisse piiluda :) | |
Aaloemahl Abikokk 2008-11-10 14:23:32 |
Ostsin eile selle ajakirja. Päris mitu retsepti oli seal, mida proovida tahaks. Niisama lugemist ka. Täitsa meeldis. | |
Netcat Abikokk 2008-11-10 14:44:30 |
Ma pole nüüd päris kindel, millises numbris see oli, aga mina tegin toda sidruniga topitud kana kõrvitsa-tomatihautises. Natuke kartsin kooslust tomatikaste ja kõrvits, aga väga hea tuli. Maitses isegi neile, kes tavaliselt tomati peale toidus nina kirtsutavad. Sidruni kasutegur jäi natuke arusaamatuks, sest kanale sidruni maitset küll ei lisandunud. Hämmastav oli ka retseptis sisaldunud soovitus kasutada 44 värske salvei oksakest - see on ju juba terve põõsas! Mina kasutasin alternatiivina pakutud kuivatatud salveid, aga paistab, et seda peab rohkem panema, kui seal soovitatud oli... või panna ikkagi värsket, aga vähem kui 44 oksa :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Marit Abikokk 2008-11-22 15:49:44 |
Ilmunud on Toit ja Trend Jõulunumber. Seekord on väga kaunis toiduseeria tehtud erinevatest kunstistiilidest, väga põnev! Huvitavad küüliku retseptid ja tavalisest tordipõhjast valmistatud kuus erinevat ja ahvatlevat torti. Tore oli ka lugeda Boulevardi kohviku peakondiitrist! Igati tore number! | |
Nämmu Abikokk 2008-11-25 16:38:14 |
Mulle ka meeldis viimane number. Plaanin proovida mõnda neist hõrgutavatest, lihtsatest kookidest. :P Kaie |
|
Eva Abikokk 2008-12-07 12:52:44 |
Uues numbris on tõesti toredad toidu-kunstiteosed, suu võttis muigele. Lisaks palju huvitavaid ideesid erinevate kookide valmistamiseks. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |