www.kalakala.ee

Üllekas
Abikokk
2008-08-28 23:18:10
Minu arvates üks tore lehekülg, kust on võimalik värsket (ja mitte ainult) kala tellida. Ühel nädalal tellid (K/N) ja järgmine nädal saad kätte. Miinuseks ehk see, et kala müüakse 5 kiloste kastide kaupa. Kui on võimalust kala säilitada või olemas kaaslased, kellega koos tellid, siis ei ole 5 kilo probleemiks. Kalasid on erinevaid ja ka erinevast hinnaklassist. Siiani olen ise sealt kala tellinud 1 korra. Olid igati ilusad, värsked kalad. Nüüd haun plaani sõbrannadega koos varsti jälle üks tellimus teha. Kala isu tekkis :)
Zapxpxau
Abikokk
2008-08-29 14:12:28
Aga on Sul aimu, kas kätte saab kuskilt Tallinna laost või kontorist või on seal kulleriteenus ka? Mind kohe VÄGA huvitab see merikurat ja miks ka mitte värsked krevetid, merikeel jms.

Zap*

Üllekas
Abikokk
2008-08-29 15:38:20
Mina saatsin oma teise poole kalale järele Ädala tänavale (Pelgulinna haigla juures). Seal tuli vist kasutada tagaust või hoovist siseneda. Täpsemalt võin teise poole käest järgi küsida. Muidu suuremad tellimused (mulle öeldi, et üle 500.- EEK) toovad nad ka ise kohale. Aga ei tea, kas kohalevedu ainult Tallinna piires või kaugemale ka.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-26 19:56:44
Siirikene:
Lihtsalt tekkis säherdune mõte, et kas ja kuidas saaks nt. mõne kullerteenust osutava ettevõttega mõnest kalarohkest välisriigist kala ja mereande Eestisse osta/tellida. Eesti restoranide menüüdes ju erinevat kala (ma ei pea silma lõhet, forelli ja kodumaiseid räimlasi) ja austreid ja karpe on - kuidas nemad kala saavad. Äkki on siin keegi, kes sellise teemaga natuke kursis.
Zapxpxau:
Võta ühendust näiteks KalaKala poistega. Ei tea kedagi teist sellist. Neil on päris huvitav valik.
Panin selle dialoogi siia, kohe KalaKala poiste alla :) Aga neil on tõesti toredaid kalu pakkumisel. Ma saan iga nädal OÜ KalaKala & Pojad hinnapakkumisi meilile. Nt ühel suvalisel aprillinädalal oli pakkuda neil järgmist: Räimerümp Räimeliblikfilee Tursafilee, nahata Merilest, 300-400g, roogitud Merilest, 400-600g, roogitud Kuldmerikoger 4/600g Merilutsu filee, nahata Auster no. 3 Merikuradi saba, nahaga Merilestafilee, musta nahata, valge nahaga Merihundifilee, nahata Mõõkkala fille, nahaga Kammeljas, 0,2-0,5kg Väikesuu lest, roogitud Paltuse filee, nahata 3/700g Paltus, hippoglossus hippoglossus, 0,5-1,5kg, roogitud Meriluts 1-2kg, roogitud Kammkarbiliha, jahutatud Saida 1-2kg, roogitud Saida filee, nahata

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tädi Eevi
Kokaõpilane
2010-04-07 22:33:59
Kas on keegi sealt viimasel ajal tellinud? Kas ikka kehtib 5kg miinimum vms? Kuidas seda üldse arvutatakse? Jagage infot :)
Zapxpxau
Abikokk
2010-04-08 11:30:50
Ma tellisin küll aasta tagasi viimati, mitu erinevat sorti kalu, aga 5 kilo polnud neist ükski. Kahjuks ei saada nad kulleriga kraami koju, aga mul jälle raske ühildada noid kala Tallinna saabumise päevi mandrile sõitudega. Muidu telliks pidevalt.

Zap*