Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-21 08:36:12 |
Mina ostsin eile meeltesegaduses (linnas poes, lapsed ämma juures, vaja koos toidukottide ja lastega taksosse ja koju saada, sest mees pikalt tööl jne) Rannarootsi singitäidisega ravioole. No ei olnud head, see tainas seal ümber oli hirmus paks ja ebameeldivalt kõva ka peale keetmist. Al dente nüüd päris seda ka ei peaks tähendama, et ma neid ravioole lausa järama pean :( Enam ei osta ei neid singitäidisega ega teisi selle firma omi. | |
Netcat Abikokk 2011-12-21 11:48:50 |
Maksu&Mooria (või midagi sinnapoole) riisiga verivorstid. Mitte just päris prügikasti, aga kui teie maitsemeel on liigse soola suhtes tundlik (või siis tervis) ei pruugi need vorstid teile sobida. Minule tundusid igastahes tulisoolased. Kahju, sest muidu olid nad täitsa õnnestunud toode. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Silx Abikokk 2011-12-21 12:52:33 |
Netcat:
MInu meelest olid need verivorstid täiesti head ja gluteenitalumatule kui hingeõnnistus. Aga ülesoolatud need küll ei olnud. Maksu&Mooria (või midagi sinnapoole) riisiga verivorstid. Mitte just päris prügikasti, aga kui teie maitsemeel on liigse soola suhtes tundlik (või siis tervis) ei pruugi need vorstid teile sobida. Minule tundusid igastahes tulisoolased. Kahju, sest muidu olid nad täitsa õnnestunud toode. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-02 15:52:16 |
Ma olen nüüd kaks korda õnge läinud oma lemmik-vürtsikiluga, ehk siis konserviga "Kipperi anšoovised". Kasutan just neid nt Janssoni kiusatuse tegemiseks. Ent nüüd on juba kaks korda juhtunud, et konservi sees on lihtsalt pehme ühtlane plöga ilma ühegi kalatükita, nii et kurnates kogu mass lihtsalt kraanikausist alla voolab :( Tunnistan, et hoian neid lihtsalt köögikapis ja mitte külmkapis või jahedas garaažis, aga tegemist on konserviga ja tuunikalade jms ei juhtu eales midagi ebameeldivat. Samuti ei suuda nüüd välja mõelda, kas tegemist oli sama partiiga (=tootja viga?) või erineva partiiga (=minu hoiutingimustest põhjustatud viga?). | |
Netcat Abikokk 2012-01-02 16:55:37 |
Pille:
Niipalju kui mina olen näinud, on kalakonservid siiski kõigis poodides jahelettides olnud. Erandiks millegipärast Stockmann. Purgi peale on vist enamasti kirjutatud ka, et tuleb hoida max +6 kraadi juures. Ma olen nüüd kaks korda õnge läinud oma lemmik-vürtsikiluga, ehk siis konserviga "Kipperi anšoovised". Kasutan just neid nt Janssoni kiusatuse tegemiseks. Ent nüüd on juba kaks korda juhtunud, et konservi sees on lihtsalt pehme ühtlane plöga ilma ühegi kalatükita, nii et kurnates kogu mass lihtsalt kraanikausist alla voolab :( Tunnistan, et hoian neid lihtsalt köögikapis ja mitte külmkapis või jahedas garaažis, aga tegemist on konserviga ja tuunikalade jms ei juhtu eales midagi ebameeldivat. Samuti ei suuda nüüd välja mõelda, kas tegemist oli sama partiiga (=tootja viga?) või erineva partiiga (=minu hoiutingimustest põhjustatud viga?). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-02 17:06:05 |
Netcat:
No siis on vist ikka minu viga. Viin edaspidi garaaži või siis külmikusse.
Pille:
Niipalju kui mina olen näinud, on kalakonservid siiski kõigis poodides jahelettides olnud. Erandiks millegipärast Stockmann. Purgi peale on vist enamasti kirjutatud ka, et tuleb hoida max +6 kraadi juures.Ma olen nüüd kaks korda õnge läinud oma lemmik-vürtsikiluga, ehk siis konserviga "Kipperi anšoovised". Kasutan just neid nt Janssoni kiusatuse tegemiseks. Ent nüüd on juba kaks korda juhtunud, et konservi sees on lihtsalt pehme ühtlane plöga ilma ühegi kalatükita, nii et kurnates kogu mass lihtsalt kraanikausist alla voolab :( Tunnistan, et hoian neid lihtsalt köögikapis ja mitte külmkapis või jahedas garaažis, aga tegemist on konserviga ja tuunikalade jms ei juhtu eales midagi ebameeldivat. Samuti ei suuda nüüd välja mõelda, kas tegemist oli sama partiiga (=tootja viga?) või erineva partiiga (=minu hoiutingimustest põhjustatud viga?). |
|
Dee Abikokk 2012-01-07 12:46:46 |
Farmi Ekstra 4% kodujuust. Sain hommikul halva üllatuse osaliseks, kui hakkasin tegema avokaado-kodujuustusalatit. Topsist vaatas vastu praktiliselt kohupiimakreem... Olen juba harjunud Eesti kodujuustude kõikuva kvaliteediga, aga vot sellist tekstuuritut möksi pole ma küll iial saanud. | |
Fre Abikokk 2012-01-08 00:35:42 |
Dee:
Ma just ostsin täna seda ühe topsitäie, siiani avamata. Kilohind oli sellel soodsam kui konkurentidel, aga tops tundus juba katsumisel käes lödi, mitte selline nagu tavalisel kodujuustul. Ilmselt siis sama case .... Oleks pidanud seda "tundub käes imelik" tunnet usaldama siiski. Farmi Ekstra 4% kodujuust. Sain hommikul halva üllatuse osaliseks, kui hakkasin tegema avokaado-kodujuustusalatit. Topsist vaatas vastu praktiliselt kohupiimakreem... Olen juba harjunud Eesti kodujuustude kõikuva kvaliteediga, aga vot sellist tekstuuritut möksi pole ma küll iial saanud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-08 10:00:53 |
Pille:
Tõepoolest, Kipperi anšoovistel on peal kuni 6 kraadi. Samas M&S "portugali sardiinid tomatikastmes" on 24 C, tuunikalakonservidel pole üldse kraade peal.
Netcat:
No siis on vist ikka minu viga. Viin edaspidi garaaži või siis külmikusse.Pille:
Niipalju kui mina olen näinud, on kalakonservid siiski kõigis poodides jahelettides olnud. Erandiks millegipärast Stockmann. Purgi peale on vist enamasti kirjutatud ka, et tuleb hoida max +6 kraadi juures.Ma olen nüüd kaks korda õnge läinud oma lemmik-vürtsikiluga, ehk siis konserviga "Kipperi anšoovised". Kasutan just neid nt Janssoni kiusatuse tegemiseks. Ent nüüd on juba kaks korda juhtunud, et konservi sees on lihtsalt pehme ühtlane plöga ilma ühegi kalatükita, nii et kurnates kogu mass lihtsalt kraanikausist alla voolab :( Tunnistan, et hoian neid lihtsalt köögikapis ja mitte külmkapis või jahedas garaažis, aga tegemist on konserviga ja tuunikalade jms ei juhtu eales midagi ebameeldivat. Samuti ei suuda nüüd välja mõelda, kas tegemist oli sama partiiga (=tootja viga?) või erineva partiiga (=minu hoiutingimustest põhjustatud viga?). |
|
Netcat Abikokk 2012-01-08 10:47:00 |
Tuunikalal ei ole tõepoolest... paistab, et olen end "tõmmata" lasknud sellega, et see igal pool poodides külmkapis on. Oleks võinud rahulikult harilikus kapis hoida... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 > >> |