Marit Abikokk 2008-08-19 12:32:47 |
Minule meeletult maitseb nende tort päikesekild, super mõnus! kuigi hind soolane! Väga maitsev on ka halvaakook, rummikook, belgia sokolaaditort viib keele alla ja muidugi kringlid on maitsvad, sisaldades rohkelt rosinaid, kuigi kui on õunakringel on veidi harjumatu et seal sees veel kakaokohupiim ja õunu eriti ei ole tunda aga iseenesest on see värskelt ülimaitsev ja muidugi singi-juustukringel ka väga hää! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-15 15:28:11 |
Kuna mina käin seal majas kosmeetikus, siis aeg-ajalt astun ka Boulevardist läbi. Enamasti piirdun küll nende värskeltpressitud mahlade ja puuviljakokteilidega, aga mõnikord luban endale vana hea võisaia/võiroosi või salati. Ja tükikaupa olen ka torti söönud, mõned on olnud paremad, mõned veidi vähem. Halvaakook on minu jaoks liiga magus (Katrin siin teemas otsis retsepti, seepärast käisin proovimas). Aga tervet torti ma sealt enam väga suure hurraaga ei osta, sest mullu detsembris kursakaaslaste jõuluüritusele minnes raiskasin raha mingi läila-magusa valge šokolaaditordi peale, mis võttis tükiks ajaks Boulevardi tordi isu ära :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-23 20:36:08 |
Käisin üle tüki aja Boulevardis. Oli vaja tütrega 11ks Ravi tn polikliinikusse minna. Kristjan tõi mu siis hommikul autoga linna ja lõin Boulevardis aega parajaks. Ühtlasi sõin hommikusööki. Kohv oli hää, mahl samuti. Saiakesed nagu ikka :) Tahtsin teenindajat kiita, kes mulle hommikusöögi omal algatusel kenasti lauda tõi (mul oli laps turvatoolis ja käe otsas; muidu seal ju vaid letiteenindus). Pärast ostsin kaasa singi-juustustritsli (soolaste pirukate valik oli täna hommikul üsna väike, nii et muud polnudki võtta) ja kaks vaarikamakrooni. Arvan endiselt, et kuigi Olümpia makroonid näevad paremad välja, siis Bonaparte'i omad maitsevad paremini. Aga Kristjani omad teevad mõlemale pika puuga ära :P | |
Ragne Abikokk 2009-03-25 10:39:12 |
Ma käisin täpselt nädal aega tagasi Tallinnas ning kohe külastasin ka Olümpia kohvikut. Ma olen hull nende võisaiade järele. Need maitsevad nagu vanasti, mitte ei ole sellised tavalised kuklid nagu enamikes kohvikutes müüdavad. Ostsin kohe mitu tükki kaasa. Mees läks täna Tallinna, nii et andsin tellimuse sisse ;) Õhtuks oodata võisaiu :D | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-06 12:44:40 |
Laiendan selle teema ka teiste Olümpia hotelli söögikohtade kohta (seni vaid Boulevard). Hotell Olümpia tähistab suurejooneliselt oma 30. sünnipäeva. Sel puhul on Sensos retromenüü ja Boulevard pakub "nostalgiatooteid". Allolev info hotelli veebilehelt: Retromenüü restoranis Senso Restoran Olümpia avas oma uksed hotelliga samaaegselt. Olümpia restoran oli küll lahti kõigile linlastele, kuid nagu tollal ikka, oli sinna väga raske sisse pääseda. Selleks pidi olema tutvusi või šveitserile maksma. Restoranimenüüst võis leida tõelisi hõrgutisi, mille maitset kohalikud ei tundnud ega veel hinnata osanud - näiteks pakuti seal oliive. Killukese kunagistest hitt-roogadest oleme taaselustanud - tulge proovige retro-menüüd tänapäevases restoranis Senso! Armastatuimad road läbi aegade hotellis „Olümpia" Salat " Kikerikii" (menüüs aastal 1992) 105.- Röstitud kanafilee, singi, juustu, tomati, punase sibula, minikurgi ja hapukoore-küüslaugukastmega Singi ja juustuga täidetud pannkoogid (menüüs aastal 1989) 55.- Mee ja sinepiga grillitud lõhefilee (menüüs aastal 2004) 235.- Lisandiks kuum kartuli-spinati salat seedriseemnetega ning greibikaste Mustlaspraad kartulikroketite ja lillkapsaga (menüüs aastal 1994) 225.- Kohupiimapallid marjakastmega (menüüs aastal 2001) 65.- Õunatee, serveeritud teekannus 45.- Nostalgiatooted Café Boulevardis Olümpia kondiitriosakonna õnnistuseks olid ja on jätkuvalt osavate kätega daamid (nüüd ka mehed). Lihtsate vahenditega loodi ennenägematuid meistriteoseid ning kohvik „Olümpia" tooted on kaunistanud pealinlaste sünnipäevalaudu juba hotelli avamisaegadest peale. Aprillis pakume teile nostalgilisteks meenutusteks järgmisi tooteid: Pidusai Klassikaline rosett pärmitaignast kaneeli, rosinate ja võikreemiga. Hind 120 EEK (0,8 kg), menüüs aastal 1995 Schwartzwaldi tort Šokolaadibiskviit vaheldumisi vahukoorekihtidega, millest üks maitsestatud kirsside ja teine kakaoga. Kaunistatud šokolaadilaastude ja kirssidega. Hind 240 EEK (1,2 kg), menüüs aastal 1995 | |
Karnivoor Abikokk 2010-05-25 21:05:12 |
Mulle meeldib Boulevardist lõunaks (ja vahest laiskusehetkedel õhtusöögiks ka) salateid kaasa osta. Aga viimasel ajal on nad salatikattega koonerdama hakanud! Eriti see vene poiss, kelle silt väidab, et on juhataja. No hallooo, kui ma maksan 75 EEK salati eest, siis võiks seal ikka rohkem kui 2 rostbiifi tükki olla... Mul oli ikka karp lahti küll. Aga Boulevardi kringlitest üle ja ümber ei saa... mmm pohlapärg :) Ainult see soolane feta juustuga ei jätnud erilist muljet. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-25 08:31:44 |
Sensos on tore üritus tulemas: Pidulik Lõuna-Eesti maitsetega õhtusöök Pidulik Lõuna-Eesti maitsetega õhtusöök restoranis Senso Esmakordselt on 5 Lõuna-Eesti peakokka oma loomingu ühildanud ning koos tuuakse kohalikud maitsed ka Põhja-Eestisse ühele pidulikule õhtusöögile. Kolmapäeval, 9. novembril kell 19.00 toimub restoran Senso banketisaalis eriline õhtusöök, kus 5-käigulisest menüüst on iga kokk loonud ühe käigu, kasutades seejuures vaid Lõuna-Eesti kohalikku väiketootjate toorainet. Menüü toob esile peened nüansid meie kohalikus köögis, seejuures tutvustab iga kokk oma loomingut ise kõigile külalistele. Kokad: Ahto Kikas (Restoran Dorpat) Priit Palk (Kohvik Crepp) Joel Ostrat & Jorma Riivald (Truffe) Nico Lontras (Kohvik Vilde) Õie Pritson & Joel Ostrat (Kohvik Werner) Sobiva veinivaliku eest kannab hoolt Veinituba Rein Kasela eestvedamisel. Menüü Ahto Kikas (Dorpat) Ürdisoola veisevälisfilee torbikkukeseene ja Forte juustu julienne, sõstra-palsamiäädikakastme ja sinepi-tillikastmega Vein: Open Now Rouge 2008 AC Minervois, Domaine de Chamans Priit Palk (Kohvik Crepp) Mee ja musta leiva koorikuga ahvenafilee herne-kartulipüree, sügisese aedviljasalsa ning tilliõliga Vein: Sylvaner Les Princes Abbés 2008 AC Alsace, Domaines Schlumberger Joel Ostrat & Jorma Riivald (Truffe) Tummine suitsutatud lambaliha supp jäise köömne-ürdinapsuga Nico Lontras (Vilde) Röstitud vutt magusa kartuli, vutimuna-brioche`, tüümianikastme ja metsasaadustega (jõhvikad, mandlid, kadakamarjad, võrsed ja marineeritud kurgid) Vein: Les Chamans Rouge 2006, AC Minervois, Domaine de Chamans, France Õie Pritson & Joel Ostrat (Kohvik Werner) Sügisõuna ja Lõuna-Eesti kitsejuustu küpsetis astelpaju-vaniljekreemiga Vein: Beerenauslese Burgenland, Höpler Pileti hinnaks on 49 € inimese kohta ning samal päeval ostes 55 €. Club Carlson kaardiga kehtib soodustus 5%. Lisainformatsioon ja piletimüük: Radisson Blu Hotel Olümpia vastuvõtus või siit. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-04 13:19:12 |
KAFO ja Café Boulevardi ja Lastefondi ühine heategevusaktsioon: Kafo aitab pisikest Cassandrat. | |