Enely100 Abikokk 2009-01-12 19:19:08 |
Gegegerda:
Nõustun Gegegerdaga! Selga omasid ei saa tõesti vedeliku sees loetada, vaid sups sisse ja kohe alusele. Samas tordis meeldivad need mulle just kõige rohkem, sest tulemus jääb ühtlasem ja kreemisem. Fre:
No need Selga küpsised lähevad küll päris ruttu pehmeks ja siis peab tegema lihtsalt sutsu kiiremini, et korraks vedeliku sisse ja siis juba tordialusele. Aga koogi sees on need minumeelest paremad, kui Kalevi omad, sest Kalevi küpsised jäävad minu jaoks selliseks kuivaks ja läilaks. No igati meeldivad Selga küpsised rohkem, aga see puhtalt minu arvamus.Tegime suvel maal küpisisetorti ja kasutasime nii Kalevi kui Selga küpsiseid. Ühed jäid täiesti plägaseks - peale immutamist polnud praktiliselt võimalik paika tõsta, teised jälle olid oluliselt kõvemad. Ei tea kas keegi oskab arvata et kummad olid kõvemad? Neid ülikiiresti püdelaks muutuvaid siis teinekord ei ostaks.... Aga ise enam ei mäleta. |
|
Juc Abikokk 2009-01-12 20:00:17 |
Sama siin. Selga parem, aga tuleb kiiruga tegutseda! http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2009-01-13 00:23:20 |
Ma ka kasutan alati Selga küpsiseid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-05-19 10:48:31 |
Sain eile meili ühelt välismaal elavalt Nami-Nami lugejalt nimega Riina, kes saatis oma küpsisetordi pildi: Tegin ühe ilusa küpsisetordi. Saadan pildi- vabalt kasutamiseks :) Küpsisetort sai tehtud selline eestipärane kuna poja koolis on igal aastal rahvastepäevad ja iga rahvuseesindaja tegi oma rahvustoitu või tutvustas muul moel oma maad ja rahvast. Meie tegime torti ja rosoljet, samuti pakkusime Tallinna peenleiba ja kama. Kõike head soovides, Riina | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-12 11:47:33 |
Viimases Kodukirjas (okt 2009) ja ka Nutika perenaise kokaraamatus oli šokolaadiküpsiste ja kakaovõõbaga küpsisetort, kus vahel hapukoor. Nägi päris hea välja. Kiilike tegi seda, veidi muudetud glasuuriga ja mainis, et oli liiga tugeva maitsega. Võtsin Kiilikese märkuse arvesse, kasutasin samuti tema šokolaadivõõba ideed algse kakaovõõba asemel ja tulemuseks selline šokolaadine küpsisetort: Kasutasin Selga šokolaadiküpsiseid ja lihtsalt pintseldasin kihte piimaga. Täitsa mõnus sai.. | |
Profa Abikokk 2009-10-12 12:04:03 |
Parim küpsisetort on siinse retsepti järgi tehtud Tiramisu, kindla peale minek. | |
Kiilike Abikokk 2009-10-12 13:57:55 |
Pille:
Tore kui meeldis selline šokolaadivõõp :)
Kasutan selliste kogustega võõpa aprikoosimoosiga šokolaadikoogi katmisel :P, sobib alati ja on kindlapeale minek.
Aga minu tegelik lemmik küpsisetortides on tegelikult siin ja see on väha lahe amps :)
Võtsin Kiilikese märkuse arvesse, kasutasin samuti tema šokolaadivõõba ideed algse kakaovõõba asemel ja tulemuseks selline šokolaadine küpsisetort: |
|
Infanta Kokaõpilane 2009-10-13 10:50:25 |
Kiilike:
Kiilike, kui suurt hapukoorepakki sinu retseptis on mõeldud? Aga minu tegelik lemmik küpsisetortides on tegelikult siin ja see on väha lahe amps :) |
|
Kiilike Abikokk 2009-10-13 14:04:12 |
Infanta:
500gr ja ikka 20%list.
Kiilike:
Kiilike, kui suurt hapukoorepakki sinu retseptis on mõeldud?Aga minu tegelik lemmik küpsisetortides on tegelikult siin ja see on väha lahe amps :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-24 09:14:24 |
Mõtlesin siin, et Nami-Namis võiks ikka rohkem neid küpsisetortide retsepte olla ning eile "leiutasin" sellise kohvi-küpsisetordi. Kasutasin tavalisi kandilisi küpsiseid (pakk Selga klassikuid ja pakk Kalevi vanilli omi, lisaks kodus olnud klassikuid - lihtsalt kohalikus KOnsumis olid riiulid hõredad). Glasuuriks on kohvipulbriga maitsestatud valge šokolaad, kreemiks fariinsuhkru ja kohvipulbriga maitsestatud hapukoor. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |