Merilin Abikokk 2008-07-17 13:34:35 |
Liiz17:
Mulle tundub see muna seal küll mittevajalik... Kika:
Nii leidsin oma retsepti lõpuks ülesse :D tegin seda ala 4 aastat tagasi tihti ja juba kartsin et olin juba ära kaotanud selle . Võetud see siis citymarketi kliendilehe tagaküljelt - retsepti lisast, mis siis mitu aastat vana juba :P (Vambola Moorese poolt pandud )
2 pakki küpsiseid
200 g võid
1-2 muna
4 spl kakaod
1/2 klaasi suhkrut
100 g tükeldatud marmelaadi
Purusta küpsised kaussi tükkideks ja lisa marmelaadi kubikud. Sulata või ja lisa sellele suhkur ja kakao. Lase segul jahtuda. Lisa lahtiklopitud munad ja sega hoolikalt. Kalla saadud mass küpsistele ja marmelaadile. Sega veelkord ning kalla küpsetuspaberile ja keera "toruks". Tõsta paariks kolmeks tunniks külmkappi ja naudi sõprade seltsis vanu aega meelde tuletades. :DRagne:
mul sama küsimus.Liiz17 - tekkis küsimus, mismoodi sa seda muna koogis kasutad? lihtsalt toorelt klopid sisse? Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Liiz17 Abikokk 2008-07-17 13:48:35 |
Täitsa võimalik ;) Aga kuna ma seda mitu korda tegin, siis tulemus halb ei olnud :D Ehk muna massi sidumiseks vajalik? | |
Dash Kokaõpilane 2008-07-17 14:26:27 |
Teen umbestäpselt Thredahlia retsepti järgi. Kondenspiimaga variandid ei meeldi, liialt kleepuvad. Kirju koer üks mu lemmikutest maiustustest üldse :) | |
Katja Abikokk 2008-07-17 16:29:03 |
leidsin koltunud paberilehelt retsepti nimega "Rummi koer". retsepti päritolu teadmata. 1 purk magusat kondenspiima 600 g küpsiseid 200 g võid 3 spl rummi peotäis rosinaid peotäis india pähkleid 100 ml rõõska koort (10%) 1-2 spl kakaod küsised purustada, rosinad-pähklid hakkida. sulatatud võile lisada kondenspiim, kakao, koor ja rumm. kõik omavahel korralikult läbi segada, mass suruda ümara keeksivormi põhja ja ca 5-ks tunniks jahedasse seisma jätta. kommentaarid: silikoonist keeksivormist sai koera kätte küll aga ei kujuta ette, kuidas metallist vormiga oleks olnud. kasutasin rummi asemel vana tallinna koorelikööri (rummi ei olnud käepärast) ja sai päris maitsev.. pisut magus aga mõru kohvi kõrvale paras :) | |
Kärt Abikokk 2008-07-22 17:44:08 |
Isver, kirju koer on üks mu lemmikuid! Oeh, nii tahaks ka aga üksi seda ära süüa tundub figuurimõrv :( | |
Sussukas Abikokk 2008-07-22 19:11:37 |
Meil tehakse ka seda. Aga pika vorstina seda ei sööda nii palju. Seepärast veeretan tainast pisikesed pallid ja siis kakao sees, et üksteise külge ei kleepuks. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Blondie Abikokk 2008-07-23 08:49:01 |
eile just tegin külla kaasa..mmmm... | |
Tanel123 Kokaõpilane 2008-08-05 11:22:15 |
Liiz17:
see tundub maitsev olevat, ma proovin seda lähiajal teha Kika:
Nii leidsin oma retsepti lõpuks ülesse :D tegin seda ala 4 aastat tagasi tihti ja juba kartsin et olin juba ära kaotanud selle . Võetud see siis citymarketi kliendilehe tagaküljelt - retsepti lisast, mis siis mitu aastat vana juba :P (Vambola Moorese poolt pandud )
2 pakki küpsiseid
200 g võid
1-2 muna
4 spl kakaod
1/2 klaasi suhkrut
100 g tükeldatud marmelaadi
Purusta küpsised kaussi tükkideks ja lisa marmelaadi kubikud. Sulata või ja lisa sellele suhkur ja kakao. Lase segul jahtuda. Lisa lahtiklopitud munad ja sega hoolikalt. Kalla saadud mass küpsistele ja marmelaadile. Sega veelkord ning kalla küpsetuspaberile ja keera "toruks". Tõsta paariks kolmeks tunniks külmkappi ja naudi sõprade seltsis vanu aega meelde tuletades. :DRagne:
mul sama küsimus.Liiz17 - tekkis küsimus, mismoodi sa seda muna koogis kasutad? lihtsalt toorelt klopid sisse? |
|
Maarit Kokaõpilane 2009-11-14 17:00:02 |
mina panen kirjusse koera küpsis, või, marmelaad, kakao, ja sidrunimahl ning sidruni koor. :) Sidrun lisab mõnusa maitse ;) | |
Kairit Abikokk 2009-12-14 16:25:41 |
Tegin täna kirjut koera, aga panin küpsiste asemel piparkooke sisse...väga muhe jõulune maitse. Pilt ja jutt siin. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |