Katja Abikokk 2008-08-11 09:51:21 |
ohjeerum, eva.. mul läks kõht nii tühjaks.. kukeseened.. mmmm... šokolaadikook vaarikatega... mmmm... aga rõuge on niiiiiiii kaugel ja mees niiiiiiii kaua tööl... :( | |
Juc Abikokk 2008-08-12 11:35:23 |
Tere, Eva, õnnestus valida Rõuges-käiguks kahjuks just see päev, kui sa Tallinnasse olid sõitnud, eile siis. Aga see-eest kaifi saime täieliku. Teil on imearmas külalistemaja ja sinu mustikakook ka muidugi võrratu. Proovisin ka kukeseenesalatit, mis viis keele alla. Tee, milleks valisime zenn zenn oolongi, oli tõeline üllatus- pole enne kunagi sellist värsket teed saanud. väga põnev igatahes. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Eva Abikokk 2008-08-13 12:30:15 |
Juta, tore, et teile meeldis! Kahju muidugi, et meil ei õnnestunud näost-näkku kohtuda. Minu väike abiline Triin kahtlustas muideks, et oled nami-namikas, sest küsisid ja uurisid päris palju :) | |
Kristel Abikokk 2008-08-13 12:59:30 |
Külastasime ka nädalavahetusel sinu kohvikut ja jäime väga rahule. Ja lastel oli lõbu laialt! Väga sümpaatne koht! Eriti meeldis, et kõik kraam oli värske ja just peenralt võetud (va. kukeseened :) ) | |
Maris Abikokk 2008-08-17 23:31:53 |
Eva, pane ikka sõir (maitsevõiga...?) ka menüüsse. Ikkagi "Lõuna-Eesti eri" ju! :) | |
Juc Abikokk 2008-08-20 17:48:27 |
Eva:
Eva, sellest oli tõesti kahju. Aga äkki millalgi siiski õnnestub, talvitume vist mõlemad Tallinnas ? :) Abiline Triin oli väga vahva. Ja tundub, et eriti nutikas siis ka!!! Juta, tore, et teile meeldis! Kahju muidugi, et meil ei õnnestunud näost-näkku kohtuda. Minu väike abiline Triin kahtlustas muideks, et oled nami-namikas, sest küsisid ja uurisid päris palju :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Amööb Abikokk 2008-08-27 10:58:47 |
Viibisin eelmisel laupäeval küll Rõuges, aga unustasin ära Eva imearmsa kohviku külastamise. Mul on siiralt kahju! Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Inbetween Kokaõpilane 2009-07-02 16:59:36 |
Kuidas on lugu sel aastal? (naabertalust päritakse :D ) | |
Eva Abikokk 2009-07-02 19:07:48 |
Tere naabertalu! Tänavu kohvik ei tööta, turistid toitlustab Suurjärve kaldal olev Saarsilla kohvik. Loodetavasti saab sealt hästi süüa! | |
Inbetween Kokaõpilane 2009-07-03 21:23:04 |
Saarsillas kohv oli igatahes head, maitsmiseks toodi kaks uut pirukat ka ja neid kiidaks taevani. Mõtlesin tegelikult, et peaks eraldi teema tegema... aga paljud nami-namikad on suvel Rõugesse sattumas? | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |