Trahter HÜÜRU VESKI FORELLIGRILL, Saue vald, Harjumaa

Heleen
Abikokk
2008-06-30 16:13:49
Surfasin foorumis ringi ja leidsin ühe koha pealt retsepti Häbelik taluneiu. Minus tärkasid vanad mälestused - mitte et mina oleksin olnud häbelik taluneiu :D - nimelt käisin kunagi Hüüru trahteris söömas. Valisin kolme magustoidu vahel ja üks oligi minumeelest see Häbelik taluneiu, teine oli mingi mõisahärra magustoit ja kolmas oli mõisaproua magustoit (?!?!?!). Ma nüüd ei ole üldse oma sõnades kindel aga midagi sellist seal oli. Ühe neist ma valisin(ei mäleta millise.. härraga vist :D). Aga nüüd on mul kange soov nende retseptide õige nimi välja uurida... Kas keegi oskab aidata? Iseenesest magustoit oli pokaalis, kohupiima ja maasikatega vist... seal oli kindlati veel midagi. Oeh.. ma olen vist oma seletustega lootusetu.. aga kui keegi peaks midagi ära tundma siis andke kindlasti märku!!!

Armastus käib kõhu kaudu :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-30 16:22:12
No häbelik taluneiu on Nami-namis täitsa olemas. Hüüru trahteri menüüs on järgmised magustoidud: Kadaka kama (Kama vahukoore ja pohlamoosiga) 27.- Linnapreilna (Amaretto-kohvi-juustukreem kirssidega) 49.- Pannkoogid moosi või meega 34.- Pannkoogid jäätisega 40.- Jäätis lisanditega 36.- Kama 15.- Mõisahärra magustoit (pohlamoos, õun, vahukoor, röstitud kaerahelbed) 32.- Mõisaproua magustoit (Valgešokolaadi-kohupiimakreem vaarikatoormoosiga) 42.- Puuviljasalat vaniljekastmega 41.- Veskipreili magustoit (küpsis ja puuvili kaetult kohupiima-maasikakreemiga) 36.- Veskiemanda magustoit (Tumeda šokolaadi-kohupiimakreem purustatud maasikatega) 45.- Toorjuustukook pähklite ja aprikoosiga 30.- Magustoitude komponendid on kenasti välja toodud, nii et saad kodus katsetama hakata :P PS Heleen, Hüüru trahteri kohta polegi keegi veel siin alafoorumis midagi kostnud - äkki teed otsa lahti? :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Heleen
Abikokk
2008-06-30 16:26:14
woooow! Kül ma olen loll.. miks ma ise selle peale ei tulnud, et minna Hüüru trahteri kodulehele ja sealt menüüd vaadata! Suur aitäh Pille!

Täpik
Abikokk
2008-08-13 13:00:14
Tegin seda Häbeliku neiu varianti riivleivaga, mille suhkru ja kaneeliga röstisin ning peale läks tikrimoos apelsiniga ning vahukoor ja jälle kihid korrata ja koore asemel jäätis ning peale veel leib. Mehed sõid ja kiitsid, eriti leivapuru, sest nad ei teadnud, mis see oli... ;)
Profa
Abikokk
2008-08-14 15:13:40
Hüüru trahteris tasub selget kalasuppi süüa, ports on parajalt suur ja koostisainetega ei ole koonerdatud.

Profa köögipool

Heleen
Abikokk
2009-02-06 19:45:09
Hajameelne olen. Sattusin täna, no kohe mitu mitu kuud peale Pille postitust seda teemat lugema ja siis märkasin, et Pille palus mul sellest kohast rääkida :D Nüüdseks on Hüüru Trahteri külastamisest ikka väga kaua aega möödas. Pole olnud võimalust uuesti minna ka. Aga.. ..niipalju kui mul meeles on, siis koht ise on rahulik(vähemalt päeval) ja seal lõunastada on minu arvates täiesti võimalik. Taustaks mängis mõnus muusika ja seltskonnaga on seal täitsa tore. Ehk mul lihtsalt vedas, kuid sel hetkel oli peale minu ja minu kaaslase seal lõunastamas veel üks perekond. Söök jõudis meieni igaljuhul kiiresti, oli see siis tänu vähesele rahvale või mitte. Hinnad olid sel ajal veel talutavad(praegusega pole kursis, kuid eks igaüks võib kodulehelt vaadata). Söök kokku ei läinud kindlasti mitte üle 200 krooni ja seda ühe tugeva kõhutäie eest ei ole ehk palju. .. no ma pole väga kuskil käinud ja seega pole eriti osav selliseid kohti kommenteerima. Andsin parima.