Aed Rudines

Mann
Abikokk
2008-06-23 12:17:12
Puhkasime sel aastal pisikeses külas nimega Rudine (Hvari saar, Horvaatia). Aia välisküljes kasvasid kaunid kapparid. Sinna jõudes 7.juunil oli granaatõunake nii suur: Lahkudes oli kasvanud nii suureks: Viigimarjad: Mandariinid: Pisuke vaade aiale endale:
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-23 12:32:49
Väga kaunis! Kusjuures mul on ka pakike kappariseemneid, aga mahapanemiseni ei jõudnud :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mann
Abikokk
2008-06-23 14:15:25
Pille:
Väga kaunis! Kusjuures mul on ka pakike kappariseemneid, aga mahapanemiseni ei jõudnud :(
ma huvi pärast mõtlesin järgmine aasta ka need maha panna.
Katja
Abikokk
2008-06-23 20:29:08
oh ja ah.. käisin just oma aias mis peale tänast vihmasadu on totaalne ludu-muru ja pori mülgas.. täielik kontrast ülalnähtule.. kohe tekkis kihk kuskile soojale maale kolida :D kas kapparid ja muud sarnased meie aedades harvad külalised meie kliimat üldse kannatavad?

http://koogel-moogel.blogspot.com

Mann
Abikokk
2008-06-23 22:39:29
Katja:
oh ja ah.. käisin just oma aias mis peale tänast vihmasadu on totaalne ludu-muru ja pori mülgas.. täielik kontrast ülalnähtule.. kohe tekkis kihk kuskile soojale maale kolida :D kas kapparid ja muud sarnased meie aedades harvad külalised meie kliimat üldse kannatavad?
meie tänases kliimas, mis päikese käes oli 36, ja nii vähemalt nädala lõpuni, siis eestimaa kerge soojus tundub ahvatlev. ega nad massiliselt vast kasva, a kui on hea soe varjuline koht, siis proovida vast tasub.
Nipitiri
Abikokk
2008-06-24 17:47:02
Mäletan Hvarilt ka just restorani seina ääres kasvavaid kappareid (see oli küll Hvari linnas keskväljaku lähedal). Ja muidugi värskete kaheksajalgadega risoto ja grillitud merekala steigid..