Mann Abikokk 2008-06-23 12:17:12 |
Puhkasime sel aastal pisikeses külas nimega Rudine (Hvari saar, Horvaatia). Aia välisküljes kasvasid kaunid kapparid. Sinna jõudes 7.juunil oli granaatõunake nii suur: Lahkudes oli kasvanud nii suureks: Viigimarjad: Mandariinid: Pisuke vaade aiale endale: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-23 12:32:49 |
Väga kaunis! Kusjuures mul on ka pakike kappariseemneid, aga mahapanemiseni ei jõudnud :( | |
Mann Abikokk 2008-06-23 14:15:25 |
Pille:
ma huvi pärast mõtlesin järgmine aasta ka need maha panna. Väga kaunis! Kusjuures mul on ka pakike kappariseemneid, aga mahapanemiseni ei jõudnud :( |
|
Katja Abikokk 2008-06-23 20:29:08 |
oh ja ah.. käisin just oma aias mis peale tänast vihmasadu on totaalne ludu-muru ja pori mülgas.. täielik kontrast ülalnähtule.. kohe tekkis kihk kuskile soojale maale kolida :D kas kapparid ja muud sarnased meie aedades harvad külalised meie kliimat üldse kannatavad? | |
Mann Abikokk 2008-06-23 22:39:29 |
Katja:
meie tänases kliimas, mis päikese käes oli 36, ja nii vähemalt nädala lõpuni, siis eestimaa kerge soojus tundub ahvatlev.
ega nad massiliselt vast kasva, a kui on hea soe varjuline koht, siis proovida vast tasub. oh ja ah.. käisin just oma aias mis peale tänast vihmasadu on totaalne ludu-muru ja pori mülgas.. täielik kontrast ülalnähtule.. kohe tekkis kihk kuskile soojale maale kolida :D kas kapparid ja muud sarnased meie aedades harvad külalised meie kliimat üldse kannatavad? |
|
Nipitiri Abikokk 2008-06-24 17:47:02 |
Mäletan Hvarilt ka just restorani seina ääres kasvavaid kappareid (see oli küll Hvari linnas keskväljaku lähedal). Ja muidugi värskete kaheksajalgadega risoto ja grillitud merekala steigid.. | |