CarpeDiem Kokaõpilane 2010-05-31 15:34:55 |
3.4 Täidetud avokaado tuunikalasalatiga | |
Koogi Kata Abikokk 2010-05-31 21:25:24 |
9.2 - Kreeka makaronisalat. 9.3 - Maroko porgandisalat. | |
Itakene Abikokk 2010-05-31 21:34:45 |
Sidrunirisoto Grillitud tuunikalavardad | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-01 19:02:31 |
Maikuul laekunud täpne piltide arv on veel tuvastamisel, aga täishääli kogunes tubli 51! Kõige produktiivsemad fotograafid on jälle Zoozi (11 häält), Koogikata (8 häält) ja Liilia (5 häält). Suur aitäh teile ja kõikidele teistele! Sel kuul oli loosimiseks viis raamatut - 3 x "Puhta toidu raamat" (Pegasus) ja 2 x Maire Suitsu "Säästlikult ja suupäraselt" (Varrak). Abiks oli mulle jälle Research Randomizer, kes andis tulemuseks 13 (Spidur 1), 14 (Kairit 1), 18 (Qsti 1), 34 (Aniitram 2) ja 38 (Zoozi 5). Seega palju õnne Spidurile, Kairitile, Qstile, Zoozile ja Aniitramile!!! Kui teil on eelistusi raamatu osas (veidi "filosoofilisem" Puhta toidu raamat vs Maire Suitsu retseptivalik), siis andke siin palun tänase päeva jooksul teada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-01 19:10:22 |
KUULUTAN AVATUKS NAMI-NAMI JUUNIKUISE FOTOKAMPAANIA! Mulle on Nami-Nami heade koostööpartnerite lahkuse tõttu kogunenud hulgaliselt kokaraamatuid jm kasulikke köögividinaid, mida tahaks nami-namikatele laiali jagada. Tekkis selline mõte, et igakuiselt 3-5 auhinda välja loosida nende tublide kasutajate vahel, kes aitavad Nami-Nami retseptikogu paremaks muuta retseptide testimise, kommenteerimise ja pildistamise abil. Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina) tõstan siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. JUUNIKUUS ON AUHINDU MITU, sh viis toredat raamatut: 1-2. Aet Trisbergi uus raamat "Maitseelamused tervise heaks" - 2 eksemplari 3-5. Jamie Oliveri uus raamat "JAMIE KODUS" - 3 eksemplari Ütlen ka sosinal ette, et 15. juuni hilisõhtul toimuva vaheloosimise auhindadeks on toredad köögividinad Fiskarsi Functional Tools sarjast :P NB! Nagu ka põllekampaania puhul, siis võid soovitada ka retsepti ja fotot oma toidublogis, mida Nami-Namis veel ei ole, aga Sinu arvates olla võiks. Kokkamist-pildistamist, jätka ;) | |
Martiina Abikokk 2010-06-01 21:28:36 |
Auhinnad on iga kuu nii head, et ainult pildita sööke kokkakski ja loodaks, et fortuuna taaskord lahke premeerima on :) Saaks see hiiglaslik lõpueksam juba läbi, saaks taas normaaselt süüa tegema hakata ja namisse uusi pilte toota. Maikuu teine pool jäi nii söökidevaeseks :( | |
Itakene Abikokk 2010-06-01 22:28:47 |
Vutimunasalat peekoni ja peediga Ma ei saa enam pidama...:D | |
Koogi Kata Abikokk 2010-06-02 06:08:26 |
Üks hääl jäi eelmisel kuul poolikuks. 1.4 - Oliivirull. 1.5 - Täidetud munad kitsejuustu ja tilliga. 2.1 - Spargelkapsapüreesupp. | |
Martiina Abikokk 2010-06-02 11:55:48 |
Pille:
Pille Research Randomizer vist armastab mind :D Aitäh, aitäh :)
Ja ma eelistaks pigem Puhta toidu raamatut, kui valida saab. Abiks oli mulle jälle Research Randomizer, kes andis tulemuseks 13 (Spidur 1), 14 (Kairit 1), 18 (Qsti 1), 34 (Aniitram 2) ja 38 (Zoozi 5). Seega palju õnne Spidurile, Kairitile, Qstile, Zoozile ja Aniitramile!!! Kui teil on eelistusi raamatu osas (veidi "filosoofilisem" Puhta toidu raamat vs Maire Suitsu retseptivalik), siis andke siin palun tänase päeva jooksul teada. |
|
Eeke Kokaõpilane 2010-06-02 12:56:24 |
Et siis uuel kuul uue hooga :P 1.1 Grillitud tomati-mozzarella salat 1.2 Lihtne seeneomlett 1.3 Banaanivaht 1.4 Heeringasalat | |
<< < 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 > >> |