NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Karima
Abikokk
2012-09-29 17:29:01
Ma vist sattusin hoogu :) Araabia tomatihautis munaga/shakshouka

PAPRIKA: Karima's Food

Üllekas
Abikokk
2012-09-30 17:52:45
Mõned septembrikuu pildid: Soe kukeseenesalat - meis vaimustust ei tekitanud. Süüa võis aga teine kord paneks sinna midagi veel juurde. Idamaine koha jogurti marinaadis oli päris hea. Võib veel teha küll :)
Üllekas
Abikokk
2012-09-30 20:02:03
Ja veel: Idamaine lehterkantarellisupp maitses hää. Oli mõnusalt vürtsikas ja pälvis meespoole kiidusõnu. Ainult pildile on teda raske püüda... Punase paprikaga ahjurisoto meeldis meile ka. Teeme teinekord veel. Kanakintsud sinepi ja vahtrasiirupiga tegin tavalistest kanakoibadest. Mulle meeldis tekkinud kaste kohe väga. Ahjus küpsetatud toorvorstid Puy läätsedega on mu lemmikud. Toorvorste oli üks karbitäis. Sellest kogusest läätsedest jäi meile mehega isegi väheseks. Järgmine kord panin rohkem läätsesid, kuid siis tuleks ka puljongisegu rohkem teha, sest sellest tekkinud kaste on väga hea. Röstitud lambakints Walesi moodi sai päris hea. Seafilee apelsinimahla ja sibulatega sai päris mõnus ja maitsev. Kasutasin sisefileed ja lasin sel üle poole päeva marinaadis olla. Šokolaaditort šokolaadivahuga tekitas meis kerge segaduse, sest me ei suutnud otsustada, kas kook on parem või kehvem koos šokolaadivahuga. Seisukohtad läksid lahku. Mulle meeldis ilma vahuta isegi rohkem kui vahuga. Mehele jällegi koos vahuga. Igal juhul on tegu väga hea tordiga. Tuleb ka tunnistada et ma ei jälginud 100% retsepti, sest tegin gluteenivaba variandi ehk nisujahu asemel kasutasin Sunnuntai heledat gluteenivaba jahusegu.
Karima
Abikokk
2012-09-30 21:31:31
Maroko peedisalat mai oskagi nagu midagi kosta selle kohta ootasin midagi enamat kui aus olla

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-10-01 11:46:56
Panen septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan välja oktoobrikuu oma. Tulemused ja uue kuu auhinnast TÄNA pärastlõunal :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-10-01 20:32:40
Pille:
SEPTEMBRIKUU FOTOKAMPAANIA RAAMAT ON KIRJASTUSELT KOOLIBRI: Kerged salatid. Maitsev ja tervislik, autoriks Carla Bardi. Loosimine 1. oktoobri hommikul.
Pille:
Panen septembrikuu fotokampaania lukku ja kuulutan välja oktoobrikuu oma. Tulemused ja uue kuu auhinnast TÄNA pärastlõunal :)
TSHEBURASHKA, KARIMA JA ÜLLEKAS - raamatud on teie!! Ootan meilile info@nami-nami.ee te täisnime ja postiaadresse!

Karima
Abikokk
2012-10-01 22:11:21
Oi suured tanud :)

Üllekas
Abikokk
2012-10-01 22:11:51
Nii tore! Aitäh!
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-10-13 14:24:25
Pille:
SEPTEMBRIKUU FOTOKAMPAANIA RAAMAT ON KIRJASTUSELT KOOLIBRI: Kerged salatid. Maitsev ja tervislik, autoriks Carla Bardi. Loosimine 1. oktoobri hommikul.
Oktoobrikuu fotokampaania auhinnaraamat on samalt kirjastuselt ja samalt autorilt, aga sedakorda siis Smuutid ja mahlakokteilid. Tuletan meelde, kuidas Nami-Nami fotokampaania toimib. Esmalt tuleb leida meelepärane Nami-Nami retsept, millel pilti juures veel ei ole (või olete kindel, et suudate kenama pildi teha :)). Siis tuleb retsept läbi teha, jätta retsepti juurde kommentaar ning foto laadida üles kas siia teemasse või mõnesse muusse foorumiteemasse. Peakokk Pille (ehk siis mina :)) tõstab siis foto testitud retsepti juurde. Iga 5 Nami-Nami jaoks tehtud foto eest saab kasutaja 1 hääle selle kuu loosimise tarbeks. Aidake ise järge pidada - kui viis pilti üles antud, siis andke siin teemas märku. Auhinnad loositakse välja järgmise kuu esimesel päeval; samal päeval kuulutatakse välja ka järgmise kuu auhinnad. Poolikud hääled kantakse edasi järgmisesse kuusse. Loosimine 1. novembri hommikul.

Kaare
Abikokk
2012-10-21 01:10:41
Ei mäleta täpselt, aga ehk on 1.4? Õunapirukad Tegin valmistamisest ka mõned fotod.

Koopatibi küpsetab...

<< 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 >>