Liina Abikokk 2010-04-15 21:04:31 |
Tegin Kartulisalatit | |
Köögikatake Abikokk 2010-04-15 21:16:24 |
Üks variant kringlist, mis ei tahtnud enam ahju ära mahtuda :) | |
Kaare Abikokk 2010-04-15 21:37:36 |
Teine hääl: 3) Kanapirukas papaiaga Loodan, et sobib. Ei leidnud Tartu suurematest toidupoodidest papaiakonservi, tegin piruka virsikuga. Aga segukompottide etiketti uurides sain teada, et on olemas nii kollast kui punast papaiat :) Põhjas kasutasin võid. | |
Liina Abikokk 2010-04-15 21:40:17 |
Praetud pelmeenud. Lisasin lisaks veel maitseaineid. (kolmanda hääle teine pilt peaks olema) | |
Köögikatake Abikokk 2010-04-15 21:42:57 |
Panen apelsinipudingu retsepti, ei leidnud siit retseptivalikust:
2 munakollast
1 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl vett
2 sl želatiini
2 apelsini
1 väike purk ananassitükke omas mahlas
2 dl vahukoort
Retsept pärit Pereköögi 2001 detsembri numbrist
Pille:
Ikka jagan, eile läks kiireks :)
Kuumuta munakollased, muna, suhkrut ja vett pidevalt segades, kuni segu pakseneb. Lase jahtuda. Pane želatiin paisuma, sulata vesivannil ning sega munasegu hulka. Riivi 1 apelsini koor ja pressi kahest apelsinist mahl välja. Sega koor, mahl ja nõrutatud ananassikompott munaseguga. Vahusta koor ning lisa segusse. Vala külma veega üleloputatud vormi ja lase vähemalt 3 tundi külmas tarretuda. Enne serveerimist kasta vorm korraks kuuma vette ja kummuta siis taldrikule. Kaunista apelsiniviiludega.
Köögikatake, kas Sa juhiseid ka jagad? |
|
Köögikatake Abikokk 2010-04-15 21:57:36 |
Minu lemmik soolane pirukas: Soolaseenepirukas | |
Ragne Abikokk 2010-04-15 23:49:23 |
Pille:
Mind paneb täiesti huvitama, millised ilma wifita hotellis ööbite?!?!
Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled! |
|
Eeke Kokaõpilane 2010-04-15 23:57:54 |
Minu 1.1 Anzac-küpsised 1.2 Õuna-kanalihapallid 1.3 Maasikamuffinid 1.4 Šokolaadimuffinid 1.5 Sõrnikud seentega | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-16 08:52:01 |
Ragne:
Strandis. Juuniorsviitides wifi igatahes ei levi ja aktiivse käputajaga fuajees kaua vastu ei pea :D
Pille:
Mind paneb täiesti huvitama, millised ilma wifita hotellis ööbite?!?!Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled! |
|
Spiidi Abikokk 2010-04-16 09:01:43 |
Pille:
Ma olen täheldanud, et mõningad hotellid elavad veel kaabli-ajastul. Küsi vastuvõtust omale interneti kaabel :) Ma ei usu, et neil tubades üldse internetti ei ole. Vähemalt kaabliga peab olema.
Ragne:
Strandis. Juuniorsviitides wifi igatahes ei levi ja aktiivse käputajaga fuajees kaua vastu ei pea :DPille:
Mind paneb täiesti huvitama, millised ilma wifita hotellis ööbite?!?!Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled! |
|
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |