NAMI-NAMI FOTOKAMPAANIA

Liina
Abikokk
2010-04-15 21:04:31
Tegin Kartulisalatit

Minu kokkamised!

Köögikatake
Abikokk
2010-04-15 21:16:24
Üks variant kringlist, mis ei tahtnud enam ahju ära mahtuda :)

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Kaare
Abikokk
2010-04-15 21:37:36
Teine hääl: 3) Kanapirukas papaiaga Loodan, et sobib. Ei leidnud Tartu suurematest toidupoodidest papaiakonservi, tegin piruka virsikuga. Aga segukompottide etiketti uurides sain teada, et on olemas nii kollast kui punast papaiat :) Põhjas kasutasin võid.

Koopatibi küpsetab...

Liina
Abikokk
2010-04-15 21:40:17
Praetud pelmeenud. Lisasin lisaks veel maitseaineid. (kolmanda hääle teine pilt peaks olema)

Minu kokkamised!

Köögikatake
Abikokk
2010-04-15 21:42:57
Panen apelsinipudingu retsepti, ei leidnud siit retseptivalikust: 2 munakollast 1 muna 1,5 dl suhkrut 1 dl vett 2 sl želatiini 2 apelsini 1 väike purk ananassitükke omas mahlas 2 dl vahukoort Retsept pärit Pereköögi 2001 detsembri numbrist
Pille:
Köögikatake, kas Sa juhiseid ka jagad?
Ikka jagan, eile läks kiireks :) Kuumuta munakollased, muna, suhkrut ja vett pidevalt segades, kuni segu pakseneb. Lase jahtuda. Pane želatiin paisuma, sulata vesivannil ning sega munasegu hulka. Riivi 1 apelsini koor ja pressi kahest apelsinist mahl välja. Sega koor, mahl ja nõrutatud ananassikompott munaseguga. Vahusta koor ning lisa segusse. Vala külma veega üleloputatud vormi ja lase vähemalt 3 tundi külmas tarretuda. Enne serveerimist kasta vorm korraks kuuma vette ja kummuta siis taldrikule. Kaunista apelsiniviiludega.

Köögikatake
Abikokk
2010-04-15 21:57:36
Minu lemmik soolane pirukas: Soolaseenepirukas

Ragne
Abikokk
2010-04-15 23:49:23
Pille:
Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled!
Mind paneb täiesti huvitama, millised ilma wifita hotellis ööbite?!?!

www.kokkama.ee

Eeke
Kokaõpilane
2010-04-15 23:57:54
Minu 1.1 Anzac-küpsised 1.2 Õuna-kanalihapallid 1.3 Maasikamuffinid 1.4 Šokolaadimuffinid 1.5 Sõrnikud seentega

Minu tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-16 08:52:01
Ragne:
Pille:
Vaheloosimise info! Kuna mul on õnnestunud leida Pärnus ilmselt see ainuke hotell Eestimaal, kus wifi tubades ei levi, siis ma lükkan loosimise edasi homme õhtuks - lihtsalt laste mängutoas, läpakas põlvil, on raske keskenduda sellisele tähtsale ülesandele :) Arvesse lähevad kõik täna keskööks laekunud hääled!
Strandis. Juuniorsviitides wifi igatahes ei levi ja aktiivse käputajaga fuajees kaua vastu ei pea :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2010-04-16 09:01:43
Pille:
Ragne:
Pille:
Strandis. Juuniorsviitides wifi igatahes ei levi ja aktiivse käputajaga fuajees kaua vastu ei pea :D
Ma olen täheldanud, et mõningad hotellid elavad veel kaabli-ajastul. Küsi vastuvõtust omale interneti kaabel :) Ma ei usu, et neil tubades üldse internetti ei ole. Vähemalt kaabliga peab olema.

le D?ner

<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>