Restoran L'ARANCIA, Suur-Karja tn, Tallinn

Amööb
Abikokk
2008-06-17 17:25:17
Kuna mul homme ülikooli lõpuaktus, siis pärast tahaks pereringis natuke pidulikumalt tähistada ka. L'Arancia jäi mulle juba ammu silma, aga veel ei ole olnud mahti külastada, seega reserveerisin homseks laua. Kas keegi on külastanud seda apelsini-nimelist restorani? Oleks hea muljeid kuulda ning oma külastusest muljetan samuti järgneval päeval :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Marit_S
Kokaõpilane
2008-06-17 18:01:26
Ise olen käinud ligi aasta tagasi, ei mäleta eriti enam teenindusest ega toidust midagi - aga interjöör meeldis küll. Aga vaata siia, Britta kirjutab oma kogemustest.

hea toit

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-18 08:31:39
Amööb:
Kuna mul homme ülikooli lõpuaktus, siis pärast tahaks pereringis natuke pidulikumalt tähistada ka. L'Arancia jäi mulle juba ammu silma, aga veel ei ole olnud mahti külastada, seega reserveerisin homseks laua. Kas keegi on külastanud seda apelsini-nimelist restorani? Oleks hea muljeid kuulda ning oma külastusest muljetan samuti järgneval päeval :)
Armas Amööb, palju-palju õnne ülikooli lõpetamise puhul!!! Apelsini-nimelises restoranis pole ise söömas käinud. Küll aga istusin 2007.a. jaanuaris Hõbelusika auhinnagalal ühe RM-nimelise žüriiliikme kõrval, kes kiitis seda L'Aranciat pool õhtut - talle oli hirmsasti meeldinud. Kui tase 2 aasta jooksul alla pole käinud, siis peaks tore koht olema :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pulavik
Abikokk
2008-06-18 10:08:26
No näed, Marit juba jõudis ette ja linkis minule kenasti :) Et jah, ma jäin vägaväga rahule- loodame, et Sulle ka meeldib.. muljeta siis kindlasti meile ka ;) Ja palju õnne lõpetamise puhul!
Amööb
Abikokk
2008-06-20 14:23:56
Minu tagasihoidlik ülevaade restorani külastusest

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Ristl
Kokaõpilane
2008-07-07 15:03:22
Mulle jättis peale õdusa õhkkonna sügava mulje sealne brüleekreem granadillisorbetiga. Vaieldamatult parim, mida ma Tallinnas saanud olen. Ja teenindus oli absoluutselt super! Muljed on veebruarist 2008.

Ablas miisu.