Merita Kokaõpilane 2008-06-18 15:23:12 |
Mulle ka see juust väga maitseb. Söön peamiselt moosisaiaga. :) Vahepeal olen ostnud seda Viimsi marketist. | |
Katja Abikokk 2008-06-18 16:03:19 |
mul elab vend norras ja kolm asja mille eest ma talle alati tänulik olen, kui külas käib - magus juust (võisaial moosiga ideaalne hommikutee kõrvale :), makrellifilee tomatikastmes - kodukandis olen otsinud - maksimarket vist vahepeal müüs seda aga üldiselt on meil ikka skumbrialõigud, kus nahk ja luud ka sees... ning mingi imelik plöga, mis peaks olema banaanimoos? igatahes - eelmise rasedusega sõin seda meeletutes kogustes ja nüüd käivad jälle neelud :D (usun, et päris banaanimassi sisaldav, sest banaaniseemneid on seal küll ohtralt ja maistelt meenutab seda, kuidas vanasti banaanid maitsesid.. mitte need tänapäeva omad, mida islandil kasvuhoonetes kasvatatakse :) | |
Profa Abikokk 2008-08-03 16:37:31 |
Esimene suutäis seda juustu maitses, järgmine käis juba suus ringi ja kolmandat ei võtnud :) | |
Liiseli Abikokk 2009-02-08 13:53:43 |
Pärnu Rimis on nüüd müügil viilutatud pruuni (kitse)juustu. Ehk ka mujal Rimides? | |
Blondie Abikokk 2011-11-14 14:35:55 |
Lihtsalt uueks kommentaariks (viimane on siin 2009.aastast), et norra pruuni kitsejuustu olen nüüd juba leidnud nii Rimist, Konsumist, ku Selverist ja Kaubamajast. Hurraaa! :) (Nagu arvata võib, veetsin hiljuti aega Norras)... | |
Ragne Abikokk 2011-11-14 22:29:51 |
Ise olen Eesti näinud vaid viilutatud kujul seda juustu ( suurematest kauplustest - maxima, Selver, rimi), aga minu arvates on need viilutatud juustuviilud kuidagi kuivanud... Suur terve tükk juustu, kus võimalus endale ise sobiva suurusega juustuviil lõigata on ikka hoopis miskit muud:) | |
Bazilio Kokaõpilane 2013-10-25 23:47:03 |
Tütar elab norras,algul olin uudishimulik,proovisin -magus(kuna magusat ei söö,ei maitse),aga nemad teevad erinevaid kastmeid-sobib sinna sisse küll,Eestis nüüd ka saada.
Aga on paremaid kitsejuuste(kitsejuust meeldib väga) kui see pruun..Norrakas Nämmu: Selline küsimus, et kas keegi teab kus ja kuidas kasutada üht norras müüdavat juustu. Selline pruuni värvi karamelli maitseline kergelt ja vist kitsepiimast. Nimi on Gudbrandsalen. Paljalt süües keegi külalistest vaimustunud polnud, harjumatu. Proovisin viinamarjadega ja vormiroa peal katteks- päris mõnus. Äkki keegi oskab anda häid ideid, kus seda kasutada. Terve kilone kang külmikus ;) |
|
Ilse Abikokk 2013-12-04 21:14:17 |
Tegin Vernanda soovituste järgi kooki :) Sai hea kook. | |
<< < 1 | 2 > |