Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-22 15:21:09 |
Olen jälle uudishimulik ja uurin, kas keegi naminamikatest on seal juba käinud? Mis mulje jättis? Sondeerin siin suveks pinda :) Kohvikul on vähemalt väga kena nimi.. Ajaleht Sakala Kirsimäe kohvik avas uksed ilma peota (10.5.2008) | |
Nipitiri Abikokk 2008-05-22 16:32:41 |
See teema huvitab mind ka väga. Käisin aidas ringkäigul nädalakese pärast ametlikku avamist, ja terrassi vaade oli igatahes juba üksi kohviku külastamist väärt. Oleks nüüd ju tore, kui ka toit hea oleks? | |
Kajakas Abikokk 2008-05-24 20:38:16 |
Mina käisin täna seal. Nad olid küll spetsiaalselt vaid meie seltskonna jaoks avatud, seega päriselt aimu ei saanud, aga koht ise oli väga kena. Eriti Jaak Arro maalitud-nikerdatud rahvusliku hõnguga lauad. Ja minu söödud peedi-sõirasalat ka väga hea ning ports piisavalt suur.
Teised võtsid valdavalt kanapastat ja see nägi väga traditsiooniline välja. Maitse üle ka eriti ei ohitud. Ehk Betty ütleb selle kohta miskit :) Lisaks võtsin veel koogi, mille välimus polnud kõige vingem, aga maitse oli hea. Ja kohv oli Illy. Need kolm läksid maksma vaid 80 krooni, niiet ka soodne. Samas ma ei tea, äkki olid need "sõbrahinnad".
Toidupuldid on Betty tehtud :) proua söögisõltlane |
|
Betty Abikokk 2008-05-25 13:41:06 |
Kanapasta oli väga hea mo meelest :) ja kook samuti. Õlleliha võeti ka, panen selle pildi ka. | |
Katja Abikokk 2008-06-18 16:57:29 |
mina seal veel söömiseks mahti pole saanud, eelmine kord kui käisin, oli laps nii kärsitu, et peale teejoomise meil seal suurt miskit välja ei tulnud. olustik oli sõbralik ja menüü ahvatlev - kui homme muude käikude vahel aega leian, kinnitan seal ka kindlasti keha.. ps. võtsin ka tee kõrvale koogi, mille välimus just kiita ei olnud. seda enam üllatas ootamatult meeldiv maitse :) ahpagan - nüüd läks kõht tühjaks :D | |
Metsvaarikas Abikokk 2008-06-19 09:17:23 |
Loodetavasti õnnestub seda kohvikut lähima nädala sees külastada, kui viibin pikemalt Viljandis. Siiamaani olen vaid ukse taga luuramas käinud öötundidel kui Lossimägedes on jalutatud :D | |
Katja Abikokk 2008-06-20 15:06:49 |
käisin, nägin, maitsesin.. minu valikusse kuulusid röstitud küüslaugu supp kukeseentega ja juustukook. sõbranna valis sama supi ja šokolaadikoogi. sõbrannale supp meeldis, mulle mitte niiväga. ootasin ehk kärts-mürts küüslauku aga supis andis küüslaugust aimdust vaid kerge järelmaitse.. koostisesse kuuluva suitsujuustu reetsid mõned taldrikusse sattunud sulamata tükid. kukeseened olid olemas aga tundusid töötlemata.. või kui, siis uunis sulatatud.. olid nätsked ja supile eriti maitset ei lisanud. kahetsesin ka, et karaskit või kartulileiba juurde ei tellinud - naiivselt arvasin, et supi kõrvale tuuakse ka leivakorv. eksisin. kõhu sain taldrikutäiest küll üsna täis aga teistkordselt sama rooga vast ei telliks. käisime üsna õhtupoolikul (poole kaheksa paiku) ja selleks ajaks oli šokolaadikook üsna ära kuivanud. võimalik, et päev otsa letis seisnud. kolmveerand kooki jäi söömata. juustukook ise oli maitsev aga seda lämmatas kirsisiirup, mida ohtralt üle koogi valatud oli. oleks kindlasti meeldivam olnud, kui kaste oleks tadrikul olnud, ning kook sinna peale serveeritud - oleksin saanud koogitükki vastavalt oma maitsele siirupisse kasta. hinnaklass oli üsna soodne - oleks põhiroaks ka õlleliha maitsnud aga eile ei olnud kõhus enam ruumi. PS. juustukoogi tükk oli nii suur, et ainuüksi sellest oleks kõhutäieks piisanud :) | |
Liblikapyydja Kokaõpilane 2008-07-09 10:13:13 |
Käisin juunikuus. Nii et nüüdseks peaks seal uus menüü olema (menüü peal oli, et see kehtib mai-juuni, et ehk vahetavad siis iga 2 kuu tagant). Tellisin peedi-sõirasalati ja küüslaugu püreesupi kukeseentega, abikaasa sõi lambalihakotlette. Peedisalati ports oli üsna suur, kuid sõiraga nii priisatud poldud nagu ülevalt poolt Kajaka pildilt näha on. Maitse oli muidu väga hea (eriti palju andsid juurde kõrvitsaseemned), kuid kogu salat oli uputatud õlisse. Seda oli oi kui palju, nii et lõpupoole hakkas salati maitse juba üsna vastu. Peale salati söömist ujus taldrikul õlilomp. Küüslaugusupi puhul ühinen üsna Katja arvamusega, et supp ise maitsev, aga minu kui küüslaugufänni :D jaoks oli küüslauk pea olematu, samuti olid kukeseened vist sügavkülmast võetud ja korraks mikrouuni pistetud. Abikaasa lambakotletid olid seevastu üsna lambased :D ehk siis vägagai lamba maitsega (paar ampsu proovisin tema taldrikult). Kõrvale oli vist mingi kartuli-pastinaagipüree vms, seda ma ei proovinud, aga isegi abikaasa sai aru, et puhas kartul see vist pole :D Hinnad olid jah vägagi taskukohased, ja huvi pärast võiks seal isegi kord kahe kuu jooksul käia, kui menüü vahetub. | |
Katja Abikokk 2008-11-29 17:16:11 |
niinii.. kohalik leht kohvikus toimunud pudrupesust ja kõhulahtisusest: Esinduslik konverents lõppes kõhuhädaga | |