Tüdrukute pood Tallinnas Videviku tänaval

JM
Abikokk
2008-05-21 20:00:55
Ma olen nii selle kaupluse poolt et pean siin ka ära mainima. Tallinnas Videviku tänaval (Virmalise ja Planeedi vahel, Uue-Maailma linnaosas) asub toidukauplus Tüdrukute Pood, mis iga päev 8.30-21 (või 21.30 lausa) lahti. Väljast paistab välja räämas, ei miskit peent reklaami ega muud vihjet. Ja toidukauplusena on ta samuti suhteliselt keskmine ning pakub tavapärast valikut. Ent: nad müüvad VÄRSKET LIHA. Tuuakse üle päeva, Eesti taludest pärit. Ma ei ole leidnud teist kauplust, kus korralikku sisefileed ja muidu veiseliha leiaks. Sealiha on neil ka super. Kaubavalik natuke küll vaheldub, aga kui väga konkreetset toodet taga ei aja siis sealt leiab alati kvaliteetse ja kena tüki. Kui päeval turule aega minna ei ole siis Tüdrukute pood on minu meelest ainus võimalus.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Mann
Abikokk
2008-05-21 21:31:02
hea, et meelde tuletasid. ma mingi aeg käisin seal väga tihedasti.
Amööb
Abikokk
2008-05-22 09:33:08
Kunagi asus Tüdrukute Pood peaaegu Luha tänava ja Pärnu mnt nurgal ning kuna käisin Tallinna Ühisgümnaasiumis, sai chikitadega käsitöö tundide ajal sealt poest hommikuti värskeid saiakesi toodud. Oo. nostalgia :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Maris
Abikokk
2008-05-22 20:28:10
Minagi olen seal poes käinud. Kaup on seal kallivõitu, aga tõesti, hea ja kvaliteetne lihavalik. Lisaks tahan soovitada kohupiimakreeme. Need on ka talukaup, mida igalt poolt ei saa.
PilleRiin
Kokaõpilane
2008-08-30 19:53:17
Märjamaa viib neile nüüd maheliha ka. ma ei tea, kas nad müüvad seal mahedana lausa. aga küsida tasub. lammast ja veist siis, mahesiga ei ole kohe kindlasti.