Marju Abikokk 2008-05-19 22:45:04 |
Ei ole eriline restoraniarvustaja üldse, aga tundub, et peab natuke Lõuna-Eesti asjadega teisi ka kursis hoidma :) Ühesõnaga, sai külastatud Otepää Golfiklubi restorani Swing. Koht on vist üks ilusamaid, mis olla saab. Väljavaade just eriti, aga seest ka avar ja selge. Kõik nagu justkui on, aga midagi nagu... Eelroaks proovisin kammkarpe, mis olid just minu maitse järgi tehtud. Laps sõi mereannisuppi, kus kahjuks polnud oodatud kaheksajalgu ja kalmaare jms. Kaks rannakarpu ja hulk krevette kadusid küll kausist nagu niuhti :) Me väikse kamba teine täiskasvanu sõi parti, mis tundus täitsa hea. Aga minu arust, kes ma liha ei söö, oleks võinud natu roosakam või punakam või kuidagi... olla. Mingeid taimetoite menüüs pole, mõlemad makaroniroad on ka lihaga. Sai siis üks kanafilee kuskuss võetud, ilma kanafileeta, et äkki mõtlevad sinna siis midagi... Köögivilju oli natuke rohkem ilmselt ja kuskuss oli pudrune. Kokkuvõtteks? Muidugi tasub minna :) Ilus vaade, ilusad valged laudlinad... mis sa veel tahad, eks :) | |
Tullia Abikokk 2008-06-14 10:29:42 |
Minu restorani Swing külastus erines pisut tavapärasest külastusest. Õhtusöögi nimi oli Torres Blind Dinner ja nagu nimigi juba ütleb oli nägemismeel õhtusöögi ajaks blokeeritud ehk silmad kaetud. Viiekäigulise õhtusöögi kõrvale olid serveeritud veinid Torrese veinikeldrist ja õhtut vedas sommeljee Augustin Torrese perekonna juurest. Esmane mure, kuidas ma toidu suhu saan, kui midagi ei näe, oli täiesti asjatu. Pärast esimest rooga (küpsetatud ürdileib sidrunikreemi, vürtsikilu ja kartuli-murulaugu tartariga) läks kõik juba ladusalt. Ja edaspidi oli juba ka lõhnast tunda, mida lauale kanti (seenesupp, röstitud kammkarbid värske salatiga valgeveini-vaarikakastmega, lambatallekarree röstitud tatraga, ahjuküüslaugu ja kitsejuustukastmega). Nina ütles ka kohe, kui punane vein vahetas välja valge veini ja lauda saabus lambakarree. Esimese nelja roa hulgast oli ääretult maitsev röstitud tatar küüslaugu-kitsejuustukastmega. Lõbusaks meelelahutuseks oli serveeritud veinide arvamine, kuid lõplikud vastused saime alles pärast õhtusööki. Magustoiduks oli šokolaadi fondant banaani-basiilikakreemi ja maasika toormoosiga. See oli esmane kohtumine fondantiga ja peab ütlema, et oli meeldiv. Ettekandjad teavitasid kohe, kui asetasid uue taldriku lauale ning asusid pokaale täitma. Piisas vaid käsi üles sirutada ja sind juhatati kättpidi tualetti, kus võis siiski silmaklapid eemaldada :) Õhtusöögi lõpus jagati välja menüüd ja sai vaadata, serveeringuid, mis me nahka olime pannud. Omapärane kogemus, hea maitseelamus nii veinide kui toitude osas. Paraku restorani enda interjöör jäi mul pisut kahe silma vahele, kuid pikemalt sai nauditud enne sööki vaadet terrasilt golfiväljakule. Kohaliku menüüga jäi ka tutvus tegemata, nii et on igati põhjust tagasi minna. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-25 09:17:26 |
Angeelika Kang kirjutab 19.3.2009 Ekspressis oma Swingi-külastusest: MIDAGI ERILIST: Swing on Otepääl tegija. | |
Marju Abikokk 2009-03-25 10:13:42 |
Lugesin ka seda nupukest, aga tundus kuidagi kahtlane millegipärast. Pigem nagu vastuseks teiste kohtade olemasolematusele. Ja pealkiri oli veel eriti võõras, ma ei ole siin kandis kedagi swingi nii väga kiitmas kuulnud. A noh, ega siin mujal eriti süüa tõesti pole.. Peaks minema siis seda swingi uuesti kaema, oma silma ja suuga. | |
Jaazza Kokaõpilane 2009-04-27 11:54:19 |
Põles maha, enam ei saa Swingi minna Jaanus\nLTC |
|