Kohvik JOSEPHINE, Vene 16, Tallinn

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-06 15:51:18
Üle-eelmisel nädalal Stenhusi suundudes märkasime Vene tänaval, üsna Kloostriaida kõrval, uut kohvikut. Piilusime suurest uudishimust sisse ka ning selgus, et tegemist on samal tänaval asuva Chocolats de Pierre sõsarkohvikuga. Kohvi jooma ja kooki sööma ei jäänud, aga kohvik ise tundus armas ja hubane - analoogsed sametkangad, nagu Pierre's, aga punaste asemel lillad. Palju erineva suurusega lauakesi, õdusaid istumisnurki. Jättis väga sümpaatse mulje, aga tagasi pole veel jõudnud (Narva mnt töötades tundub Vene tänav niiii kauge, nii kauge :D ) Kas on keegi ehk seda kohta juba külastanud ja oskab midagi täpsemalt rääkida?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-23 22:32:13
Kiidan. Käisin täna seal kahe briti sõbraga teed joomas ja kommi söömas. Kohvikus oli päris palju rahvast, mõnus sumin oli. Nurgas mängis keskealine meesterahvas kitarril Valgre kauneid meloodiaid. Leti taga oli lisaks jutukale "Pierre'le" kõige muinasjutulisem teenindaja, keda ma pealinnas eales näinud olen (pikk ja habras, värvitud punaste juustega ääretult omapärane ja kaunis noormees). Minu trühvel (krõbisev? krudisev? igatahes erinevate pähklitega) sulas suus. Rooibos tee oli hää. Pererahva sõbralik koer käis ja uudistas saalis ringi. Laudadel võbelesid küünlad.. No mida veel ühelt kohvikult tahta? Ainult see jahu segav monstrum uksel tundus kohatu. Mu sõbrad olid juba päeval mööda jalutanud ja ütlesid, et koht paistis armas, aga see kokamütsiga monstrum peletas eemale :(

Nipitiri
Abikokk
2008-05-26 11:11:26
Pille:
Ainult see jahu segav monstrum uksel tundus kohatu. Mu sõbrad olid juba päeval mööda jalutanud ja ütlesid, et koht paistis armas, aga see kokamütsiga monstrum peletas eemale :(
Eh, küll on tore, et teisedki nii arvavad! Alguses plaanisin Tartu Pierre'i täitsa tõsiselt boikoteerida, kuniks nad selle monstrumi ära koristavad. Oma pool aastat vist isegi tegingi nii.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-31 15:17:42
Mmmmmmm. Ma pole nüüd paar kuud käinud, seega ei oska eriti kommenteerida teeninduse taset neil päevil. Aga Ekspressi Ülo Jalakas soovitab kohast eemale hoida ...

Mammu
Kokaõpilane
2008-11-24 21:35:11
Mul täiesti vastupidine kogemus nädal aega hilisemast ajast - oldi just hirmus viisakad ja poputavad kui sõbrannadega seal maiustasime.
Vernanda
Abikokk
2008-11-25 08:15:24
me üritasime eelmisel nädalal enne uut veiniaastat aega parajaks teha. ja vanalinnas selgus, et peaaegu üheski kohas ei kehtinud uksel olevad lahtiolekuajad, eriti mitte see Josephine lõpmatuse-märk. väga sageli tõesti nädala sees õhtusel ajal vanalinnas ei tuurita, aga selleks ajaks olime me juba söögimõttest loobunud ja oleks juba sooja joogigagi leppinud...

Da Vahtra Residence

Jaazza
Kokaõpilane
2008-12-01 14:42:58
Pille:
Mmmmmmm. Ma pole nüüd paar kuud käinud, seega ei oska eriti kommenteerida teeninduse taset neil päevil. Aga Ekspressi Ülo Jalakas soovitab kohast eemale hoida ...
Täiesti ootamatu lugu, aga olin parasjagu oma kallimaga samas leti lähedal istumas ja kuulsin kogu asja. Jalakas ei tee liiga Josephine`le, olukord käis täpselt tema sõnade järgi. Minul, kui eelmises elus kelnerina töötanul, jäi ikka karp päris lahti kui leti tagant tulnud ütlemisi kuulsin. Jalakas keeras muidugi kannapealt ümber ja lahkus. Ilmselt oleksin sellise käitumise peale sama teinud.

Jaanus\nLTC