Kardemon Abikokk 2008-08-19 10:41:15 |
Pille:
oi kui tore :D
sel juhul paluksin musta põlle. Ja kuulutan rõõmuga välja tervelt neli uut abikokka: Edith (liitus alles 5.augustil !!!) Kardemon (liitus 2. mail) Maris (liitus 13. mail) Profa (liitus 23. jaanuaril) Tänud teile kõigile aktiivsuse eest ja loodetavasti jätkate samas vaimus :) Profale on mul üks mehisem põll juba kõrvale pandud, aga Edithilt, Mariselt ja Kardemonilt ootan põllevärvieelistusi. Ja saatke mulle siis [email=info@nami-nami.ee]meilile[/email] aadress, kuhu põll toimetada tuleks. http://kardemon.blogspot.com |
|
Profa Abikokk 2008-08-19 11:31:18 |
No eks ma püüan siis põllega mehine välja näha :), edaspidi näppe kõrvetades ei tee piiksugi, või kui, siis ainult mühatan midagi...tegasihoidlikult ja mehiselt :) | |
Proua Simpson Abikokk 2008-08-19 11:56:04 |
Aitäh! Sain põlle juba mõni aeg tagasi kätte. Nii kena, ei julgegi kasutada, et äkki tuleb plekk peale :D | |
JM Abikokk 2008-08-19 12:39:36 |
Nii, ma nüüd ärkasin. Ma olen järgmine esmaspäev ja teisipäev Tallinnas, võiks kokku saada ja mo põlle välja lunastada. Mis sa Pille arvad, mul oleks kõige mugavam emmal-kummal päeval kell 12-13 paiku Raadiomaja läheduses lõunat teha. Või kuskandis see imeline NOP asub mida siin vahepeal nii palju haibiti?
Äkki keegi teine ühineb veel kesklõunapugimisega? An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-19 12:52:32 |
JM:
Mulle esmaspäev ei sobi, õpin flambeerimist :) Aga teisipäeval võin nopis lõunatada küll - see on piisavalt lähedal nii Raadiomajale kui ka ülikoolile. Kell 12? (Mul läheb kõht varakult tühjaks :))
Nii, ma nüüd ärkasin. Ma olen järgmine esmaspäev ja teisipäev Tallinnas, võiks kokku saada ja mo põlle välja lunastada. Mis sa Pille arvad, mul oleks kõige mugavam emmal-kummal päeval kell 12-13 paiku Raadiomaja läheduses lõunat teha. Või kuskandis see imeline NOP asub mida siin vahepeal nii palju haibiti? Äkki keegi teine ühineb veel kesklõunapugimisega? |
|
JM Abikokk 2008-08-19 14:26:29 |
Pille:
Tundub et sobib ilusti. Teisipäeval 26.08 NOPis kell 12.00. Proovin üles leida. Lahe :) JM:
Mulle esmaspäev ei sobi, õpin flambeerimist :) Aga teisipäeval võin nopis lõunatada küll - see on piisavalt lähedal nii Raadiomajale kui ka ülikoolile. Kell 12? (Mul läheb kõht varakult tühjaks :))Nii, ma nüüd ärkasin. Ma olen järgmine esmaspäev ja teisipäev Tallinnas, võiks kokku saada ja mo põlle välja lunastada. Mis sa Pille arvad, mul oleks kõige mugavam emmal-kummal päeval kell 12-13 paiku Raadiomaja läheduses lõunat teha. Või kuskandis see imeline NOP asub mida siin vahepeal nii palju haibiti? Äkki keegi teine ühineb veel kesklõunapugimisega? An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Maris Abikokk 2008-08-19 14:51:02 |
Mmm, ehk hakkan minagi nüüd koka moodi välja nägema, kui oma rohelise (jah, eelistan seda) põllega köögis toimetan (näiteks pesen nõusid :D ) Ma olen veel paar nädalat Võrumaal, seetõttu ei hakka praegu aadressi andma, aga kui Tallinnas tagasi, siis annan endast märku. Sobib? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-19 14:53:49 |
Maris:
Ikka sobib. Hõika, kui suvitamine otsa saab :)
Mmm, ehk hakkan minagi nüüd koka moodi välja nägema, kui oma rohelise (jah, eelistan seda) põllega köögis toimetan (näiteks pesen nõusid :D ) Ma olen veel paar nädalat Võrumaal, seetõttu ei hakka praegu aadressi andma, aga kui Tallinnas tagasi, siis annan endast märku. Sobib? |
|
Kardemon Abikokk 2008-08-21 16:26:39 |
Pille:
ma sain oma põlle kätte!!! hästi äge!!! :) aitäh!!!
aga eelpool tsiteeritud lõigust lähtudes tahaks küsida et kuidas nende postikulude kompenseerimisega lood on? kas on avalikku kontonumbrit (või salajast ;) ), kuhu rahakest kanda?
mõtlesin pärast meili saatmist oma aadressiga veel, et võtaks vbolla ette hoopis 26.8 Kadriorgu jalutamise.. aga põll selle mõtlemise ajal juba postkasti jõudnud :) Teeme siis nii, et need, kes tahavad posti teel oma põlle kätte saada, saadavad mulle meili peale oma postiaadressi. Küll me siis pärast sehkeldame nende postikuludega. http://kardemon.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-21 16:28:57 |
Kardemon:
Kadriorgu võid sellegipoolest ju jalutada :)
Aga selle kontonumbri avalikustamisega oleks vist rohkem segadust, kui kasu. Lisanduvad ju ülekandetasud jms. Vaatame ...
aga eelpool tsiteeritud lõigust lähtudes tahaks küsida et kuidas nende postikulude kompenseerimisega lood on? kas on avalikku kontonumbrit (või salajast ;) ), kuhu rahakest kanda? mõtlesin pärast meili saatmist oma aadressiga veel, et võtaks vbolla ette hoopis 26.8 Kadriorgu jalutamise.. aga põll selle mõtlemise ajal juba postkasti jõudnud :) |
|
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |