Vike Abikokk 2008-06-27 22:04:29 |
Kuna veetsin terve jaanipäeva nädalavahetuse Aqva Spas ja hotellis, siis käisime ka Mezzos söömas. Koht ilus, aga menüü (mitte toidud, aga see füüsiline paberist asjandus, mis kätte antakse) oli õudne. Toidud olid täitsa meeldivad, aga maitselt ehk veidi igavad (mnjah, ma ootan alati toidu maitselt igas kohas midagi uut ja üllatavat). Teenindus oli ülikena, Kristi oli tütarlaps, kes meid teenindas. PS - Spa ja hotell muide ise väga ilusad ja uued, meiegi pidime jääma vaid üheks ööks, aga kohal olles pikendasime oma sealolekut. | |
Jean-Pierre Kokaõpilane 2008-07-12 12:38:02 |
Kindlasti soovitan külastada Palmse mõisas peahoone keldris asuvat veinikeldrit. Julgen ausalt öelda, et sellist ELAMUST pole ma juba ammu saanud!!!
Kaheksi külastades võtsime kohe aja maha (esialgsest 10 min jalapuhkamisest sai paari tunnine nauding) ja tegime täisprogrammi (muidugi maksma läks suht soolaselt, kuid seekord tundus, et see oli iga viimast kui senti väärt).
Saab valida kolme ruumi vahel: suur saal (vanas stiilis restoran), väiksem ruum (eelkõige sobilik kergeks söögiks ja kohvi-veini nautimiseks, mugavad tugitoolid jne) ning "köök" (tugev puidust pink ja laud, kamin ja praadide valmistamine laua kõrval tuleasemel). Valisime viimase ruumi, et nautida ka toiduvalmistamise vaatamist. Võtsime kuulda ettekandja soovitusi ja läks nii eelroog praad kui ka magustoit koos veinide ja kohvidega nagu "rusikad silmaauku":)
Olen muidu toidukohtadega suht viriseja (arvestades meie hindasid siis tahaks välja käidud raha eest ka midagi saada) kuid siin jagus ainult kiidusõnu! Kuigi köök pidavat olema naiste kuningriik siis parimad kokad on ikkagi mehed!!!:) |
|
Lehise Kokaõpilane 2008-07-29 09:53:32 |
Art Cafe - mõnus koht sõbrannaga kohvitassi taga lobisemiseks. Mees käis vahepeal lõunat seal söömas, talle väga meeldis. 12 kuud - head slaavi road ning mõnus teenindus. Tutvusringkonna mehed hindavad seda söögikohta kõrgelt. Hagari pitsakohvik - lapse vaieldamatu lemmik. Saab kõhu alati korralikult täis. Eriti meeldis mulle, et Euroopa nädalal oli seal itaalia kokk, kes valmistas pastaroogasid. Villa Theresa - kahjuks pole peale remonti sinna veel jõudnud. Enne käisime seal fooliumis lõhet söömas. | |
Piper21 Kokaõpilane 2008-08-14 13:27:29 |
Pille:
Sattusin paar nädalat tagasi sinna. oli ilus päikeseloojanguga õhtupoolik. Süüa ei olnud plaanis, mõtlesin maiustada jäätisega ja abikaasa soovis tassikese kohvi. Perenaine tervitas meid juba saabumisel õues ja noormees, kes meid teenindas, jättis väga ülipüüdliku mulje. Kõik oli muidu ilus, aga minu kolmest erinevast jäätisest tellitud valik koosneski ainult kolmest ümmargusest jäätisepallist. Ports oli suur, maitse hea, aga oleksin tänulik olnud kasvõi ühe melissilehe või šokolaaditriibukese üle. Küllap nad on alles algusjärgus ja järgmine kord on ka toidu kaunistamise peale mõeldud. Pille:
Kuulu järgi on Lahemaa Kohvikann alates 12. juunist tõesti avatud. Nii et kes Lahemaale satub, minge kindlasti uudistama!Hiljemalt selle kuu lõpus avavad Yulia ja Dieter Hölscher Palmses uue kohvik-restorani Lahemaa Kohvikann. Kohvik-restoranis on kiirtoit täiesti välistatud, pakutakse ainult aeglast toitu ehk siis slow-food põhimõtete järgi valmistet roogasid. |
|
Sussukas Abikokk 2008-08-15 11:15:26 |
Minu lemmik- Väike Maarjas asuv kõrts- Georgi söögituba. Olemine selline õdus ja mõnus ning teenindus täpselt parajalt kiire ja väga meeldiv. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Täpik Abikokk 2008-08-15 23:22:47 |
Sussukas:
Mulle ka meeldib. kahjuks panevad nad nädalase sees uksed varakult kinni. Õhtul kümne paiku ei õnnestunud enam miskit saada.... Minu lemmik- Väike Maarjas asuv kõrts- Georgi söögituba. Olemine selline õdus ja mõnus ning teenindus täpselt parajalt kiire ja väga meeldiv. |
|
Profa Abikokk 2008-08-16 11:51:21 |
Mul homme Palmsesse teatriminek. Lähen varem kohale ja vaatan selle Kohvikannu üle. | |
Lehise Kokaõpilane 2008-08-19 23:22:10 |
Sussukas:
Hästi toredad teenindajad on seal ja söögid maitsevad meie perele. Minu lemmik- Väike Maarjas asuv kõrts- Georgi söögituba. Olemine selline õdus ja mõnus ning teenindus täpselt parajalt kiire ja väga meeldiv. |
|
Spiidi Abikokk 2008-08-20 23:56:46 |
Mul on see nädalavahetus plaanis väike väljasõit Lääne- ja Ida-Virumaale. Tagasi tulles saan teha oma ülevaate kohtadest. Siinsetest soovitustest plaanin mõned kindlasti läbi käia. | |
Jean-Pierre Kokaõpilane 2008-10-21 20:07:33 |
Sai siis üle vaadatud ka see Palmse Kohvikann. Ausalt öeldes oma raha eest sinna küll rohkem ei lähe. Kui hind oleks poole väiksem olnud siis ei viriseks teenenduse ja toidu maitse üle. Aga seda hinda see küll väärt ei ole. Muidugi punkti "I"-le pani dessert! Sai võtta pannkoogid kirsimoosi ja jäätisega. Kõik super aga... ei tea kust kohast nad neid "plastmassijuppe" (ei mäleta seda peent nime nendele magusatele värvllistele jublakatele, mida tortide peale pannakse) leidsid ja paksult pannkoogid nendega üle valasid! Kuigi köök pidavat olema naiste kuningriik siis parimad kokad on ikkagi mehed!!!:) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |