Kokkamas95 Abikokk 2012-06-30 01:15:25 |
Vahvlitükkidega metsmaasikakohukesed | |
Martiina Abikokk 2013-03-28 21:38:48 |
Tegin taas kohukesi, arendasin oma retsepti edasi. Said head ja kreemjad kohukesed, mis minu arvates ka piisavalt tahked on. Vormina kasutasin minimuffinipanni. Pikem jutt blogis. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-28 23:00:39 |
Aniitram:
Väga lahe, Aniitram, et see nõrutamise nipp töötab. Ma just paar päeva tagasi üht kohukest süües vaatasin seda massi ja mõtlesin, et ilmselgelt saab nii tihke ja mõnusa tulemuse vaid nõrutades, aga hetkel pole kodus sobivaid vorme, mida kasutada. Nüüd on lisaks ka retsept olemas, ei pea jalgratast (täiesti nullist) leiutama hakkama..
Tegin taas kohukesi, arendasin oma retsepti edasi. Said head ja kreemjad kohukesed, mis minu arvates ka piisavalt tahked on. Vormina kasutasin minimuffinipanni. Pikem jutt blogis. |
|
Ka2991rin Kokaõpilane 2016-09-04 22:08:56 |
Tahaks teha Selveri kohukesemaiuse moodi magustoitu ja sellega seoses tekkis küsimus, kuidas saada selline pehmemapoolne tume šokolaadikate: kas kasutada šokolaadi-koort vahemikus 1:1, tegutseda üldse kakao-või-hapukoorega või muul moel? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2016-09-06 10:54:38 |
Ka2991rin:
Tahaks teha Selveri kohukesemaiuse moodi magustoitu ja sellega seoses tekkis küsimus, kuidas saada selline pehmemapoolne tume šokolaadikate: kas kasutada šokolaadi-koort vahemikus 1:1, tegutseda üldse kakao-või-hapukoorega või muul moel? See kakao-või-hapukoor tundub mõistlikum! |
|
<< < 1 | 2 | 3 > |