Tahaks teha Selveri kohukesemaiuse moodi magustoitu ja sellega seoses tekkis küsimus, kuidas saada selline pehmemapoolne tume šokolaadikate: kas kasutada šokolaadi-koort vahemikus 1:1, tegutseda üldse kakao-või-hapukoorega või muul moel?
2015-07-27 12:34:39
Aitäh vastuste eest.
Euroleival on tõesti suur nimekiri, aga enamasti tuleb neid poodidest ikka tikutulega taga ajada. Harilikult on müügil pontšikud-kohupiimapirukad-moosipallid, soolaseid pakutakse vähem, ilmselt seetõttu, et suuremates poodides on oma (Fazeri) saialett.
2015-07-26 01:04:55
Kust saaks Tallinnas osta värskeid õlis küpsetatud lihapirukaid või nt Euroleiva omi? Aeg-ajalt olen Euroleiva õlis küpsetatud lihapirukaid silmanud Kaubamajas ja Comarketites, aga üldiselt tundub, et neid eriti saada ei ole.