Akaatsia Abikokk 2012-11-09 17:52:04 |
Trlp:
Vaata FBs on selline tegutsejate grupp nagu Kodusoe OÜ. Ma küll täpsemalt ei tea, aga sealt Daisy tehtud torti (seda supipotti) olen ühel sünnipäeval söönud-oli maitsev. Kas keegi Tartus tellimuse peale korralikku, mitte sellist suurtööstuse, vaid puhtast kraamist ja ilusat sünnipäevatorti ka teeb? |
|
Triinpvr Abikokk 2013-03-21 22:53:01 |
Tartu turgu võib vaadelda ka singapurlase mätta otsast :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-22 17:54:49 |
Ja Tartus on nüüd olemas Juustukuningate pood, kus alates esmaspäevast saab "maailma parimat juustu" osta: Juustukuningates saab nüüd maitsta maailma parimaks tunnistatud juustu Vermeer®! Reedel, 22. märtsil saabub Tallinna poodidesse ja esmaspäevast, 25. märtsist ka Tartu poodi prestiižsel juustuvõistlusel esikoha võitnud Hollandi juust Vermeer® “A Dutch Masterpiece”. Lisaks maailma parimaks tunnistatud maitsele, on selle küpse Gouda juustu eripäraks keskmisest väiksem soola- ja rasvasisaldus. Vermeer juustu valmimisaeg on 22 nädalat. Maailma parima juustu tootja "Royal Friesland Campina" on auväärse tiitli koju toonud ka varem, 2004. aastal tunnistati võitjaks nende toodetud Gouda juust "Rembrandt Extra Aged". Juustude maailmameistrivõistlus "The World Championship Cheese Contest" toimub iga kahe aasta tagant Madisonis, Wisconsinis. Seekordsel konkursil osales 2503 juustu, mis jaotati 82 kategooriasse sõltuvalt nende maitsest, tekstuurist ja värvusest. Hollandi Gouda juustu Vermeer järel 2012. aasta paremuselt teise ja kolmanda koha võitsid sel korral šveitsi juustud. Parimate juustude järjestuse otsustanud žüriisse oli kutsutud 40 juustueksperti, kes esindasid 17 erinevat rahvust. Lisainfo juustude maailmameistrivõistluste kohta: www.worldchampioncheese.org Maailma parimat juustu on võimalik Juustukuningate poodides maitsta ja osta seni kuni kaupa jätkub. Nii nagu Juustukuningates ikka, on ka maailma parima juustu kilohind väga sõbralik, vaid 19,95 eurot. Tere tulemast! | |
Silja Abikokk 2013-04-22 13:30:46 |
Kust Tartu kandis head lambaliha võiks saada? Hiljuti käisin laupäeva hommikul turuhoones ja mida polnud, oli lammas. | |
Tziiki Abikokk 2013-04-22 15:16:25 |
Silja:
Lõunaka Taluturult? seal seda Eesti Mahe sarja omi olen ikka näinud... Kust Tartu kandis head lambaliha võiks saada? Hiljuti käisin laupäeva hommikul turuhoones ja mida polnud, oli lammas. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liisi Abikokk 2013-04-22 23:53:42 |
Tziiki:
Haa-haa leidub veel minusuguseid "linnakaid" :D.
Käisin paar nädalat tagasi turult lambaliha otsimas, lõpuks üks müüja ütles, et mis lambaliha ma siin otsin - lambad poegivad ju praegu.... päris piinlik oli :D
Silja:
Lõunaka Taluturult? seal seda Eesti Mahe sarja omi olen ikka näinud...Kust Tartu kandis head lambaliha võiks saada? Hiljuti käisin laupäeva hommikul turuhoones ja mida polnud, oli lammas. |
|
Silja Abikokk 2013-04-23 13:29:54 |
Liisi:
Ihihiiii :) No eks siis peab ootama. Ma pigem pidasin silmas, et kellegil on head isiklikku "lambaauku". Eesti Mahest olen teadlik, aga lootsin soodsmalt saada :P
Tziiki:
Haa-haa leidub veel minusuguseid "linnakaid" :D.
Käisin paar nädalat tagasi turult lambaliha otsimas, lõpuks üks müüja ütles, et mis lambaliha ma siin otsin - lambad poegivad ju praegu.... päris piinlik oli :D
Silja:
Lõunaka Taluturult? seal seda Eesti Mahe sarja omi olen ikka näinud...Kust Tartu kandis head lambaliha võiks saada? Hiljuti käisin laupäeva hommikul turuhoones ja mida polnud, oli lammas. |
|
Ilse Abikokk 2013-08-12 11:42:43 |
Kas Tartust on võimalik kuskil külmutatud wakamed osta ? | |
Tziiki Abikokk 2014-01-17 11:21:14 |
kas bok choy´d ka kuskil leiduma peaks? Mingi muu nime all ehk? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tziiki Abikokk 2014-01-17 11:21:51 |
Ilsu:
ma olen ainult kuivatatud varianti näinud (ja ostnud). Kas Tartust on võimalik kuskil külmutatud wakamed osta ? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |