Rebane![]() Abikokk 2014-06-07 18:16:24 |
Mina olen hispaanlaste käest kuulnud-näinud-(maitsnud), et ühte õigesse sangriasse peab törtsu ka kanget alkoholi panema, annab selle õige maitse. Kõige tihedamini läks kasutusse sorts tumedat rummi.
Ja lisaks odavale pakiapelsinimahlale pidi ka ühe-kahe apelsini pressitud mahla lisama, pidi ülejäänud mahlale õige maitse ja kokku sama hea tulemuse andma, kui ainult kallist värskelt pressitud apelsinimahla kasutades. :) Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-10-23 12:19:50 |
Me käisime perega septembri lõpus Hispaanias - alustuseks Barcelonas, siis sõitsime Baskimaale, kus peatusime ca 10 ööd San Sebastiani külje all. Pilte alles sorteerin, aga tagasiteel Gironasse peatusime Navarras ühes väikeses Marcilla linnakeses, kus sõime lõunat Villa Marcillas. Neil oli väga tore kohalik menüü seal. Võtsin menüü kaasa, aga et paberilipakad kipuvad teadupärast kaduma, panen igaks juhuks menüü siia ka kirja. Tegemist siis selle Navarra restorani päevamenüüga (menu del dia).
Eelroad:
Gazpacho con Guarnicion
Ensalada Mixta
Endivias con Roquefort, Nueces, Pasas y Jamón de Pato
Escarola al Ajo con Tomate, At?n y Olivas
Cogollos con at?n, huevo, olivas y anchoas
Jud?as verdes Fresca con Sofrito
Habitas con cebolla tierna y jamón
Coles de bruselas
![]() ![]() |
|
<< < 1 | 2 > |