Kajakas Abikokk 2008-03-19 20:53:09 |
Edelweiss
Käisin paaripäevasel koolitusel Pärnus ja sattusin sööma sellisesse kohta nagu Edelweiss. Teenindus oli hästi tore, kiire ja ladus. Soovitati võtta pool praadi, ja isegi see jäi suureks. Nii et kõhu saab kenasti täis ja tallinlaste jaoks ka väga mõistliku hinnaga. Ise sõin viini šnitslit. See maitses hea. Kahjuks ma ei märganud menüüs, et kõrvale antakse friikad, aga kindlasti oleks nad olnud nõus vahetama selle püree või keedukartulite vastu.
Magusaks võtsin majakooki. Tordilõik oli võimsa suurusega ja maksis 30 krooni. Põhi oli sellel minu jaoks suisa imeline, põhiliselt paistis koosnevat seedermänniseemnetest.
Minu kaaslane võttis räimepihvid ja need olid ka väga mõnusad. Arvan, et julgen soovitada, õhkkond oli ka õdus ja kena. proua söögisõltlane |
|
Krista Kokaõpilane 2008-03-20 16:15:27 |
päevad pole vennad ja meil pole küll väga lillelisi mälestusi sellest kohast. Esimene kord sattusime siina tuttavate soovitusel, et uus koht ja pidi pop olea. Oli küll pop. Ma enam ei mäleta, mida ja kui palju me seal sõime, aga ju siis oli ok, sest ükskord kui jälle Pärnusse sattusime, siis läksime jälle. Seekord lõi juba ukselt ninna jube rasavahais. Oli ka suve lõpp ja kogu teenindus oli silmnähtavalt väsinud. Toidud olid küll suured, aga näha oli, et austus sööja vastu puudus. Lapsele toodi keevad makaronid ja meile juba jahtunud praad. Seda, et ma üle poole järgi jätsin, seda ma mäletan väga hästi, sest tavaliselt ei jäta ma midagi järgi ;) Ja tõmbasime selle koha esialgu oma listist maha. Aga ma ausõna annan need miinuspunktid suvelõpu tüdinenud personalile ja koka pahale tujule. | |
Ragne Abikokk 2008-06-26 16:42:38 |
Soovitan soojalt, kui Edelweissi lähete proovida sealset šokolaadikooki, täpsem nimetus siis menüüs Šokolaaditordi lõik kirsimarjadega. See on proovimist väärt! | |
Berit Abikokk 2008-07-24 14:23:42 |
Mulle on seal väga meeldinud kui varem käinud olen (eriti talviti kui kaminas põleb tuli), isegi ema sünnipäev sai eelmine aasta seal peetud. Nüüd vahepeal pole tükk aega sattunud aga täna tuli mõte sinna lõunale minna. Teenindus oli väheke liiga aeglane arvestades, et rahvast oli sel kellaajal vähe ja me ei tellinud midagi keerulist ka. Sellegipoolest kiidan sealset portveini-shampinjonisuppi, mis osutus üle ootuste maitsvaks :D. Nüüd loodan, et leian kuskilt ise ka mingi retsepti, kuidas sellist tummist ja vürtsikat suppi järgi teha ;) | |