Lastepärased sünnipäevatordid

Gegegerda
Abikokk
2008-10-29 19:07:28
Mm, nii lahe tort! Kust selline superidee?

www.gegegerda.blogspot.com

Katja
Abikokk
2008-10-29 19:11:06
poja erisoovid - õigel päeval tahtis käsna-kallet ja kui laupäeval külalised tulevad, peab mereröövli-teemaline tort olema :) käsna-kalle oli lihtne aga nüüd murran piraatidega pead..

http://koogel-moogel.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2008-11-04 11:26:13
Poisipõnni pisikese sünnipäeva tähistamiseks tegin siilitorti.

www.kokkama.ee

Katja
Abikokk
2008-11-06 15:53:10
Katja:
poja erisoovid - õigel päeval tahtis käsna-kallet ja kui laupäeval külalised tulevad, peab mereröövli-teemaline tort olema :) käsna-kalle oli lihtne aga nüüd murran piraatidega pead..
niijah, piraadi-mereröövli teemaline tort jäi siiski ära - samamoodi jäi ära ka laupäevane sünnipäevapidu. Oli hoopis erilisem päev ;) siili tort on lahe :) mul hakkas kohe fantaasia lendama, kuidas teeks kräsupeast siilitordi, kasutaks seda nn. "meetrikommi" okasteks ja martsipanist õunu-lehti kaunistuseks :) Jätan siili endale mällu ja rakendan seda vast isegi üsna peatselt :)

http://koogel-moogel.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-11-08 14:31:14
Katja:
siili tort on lahe :) mul hakkas kohe fantaasia lendama, kuidas teeks kräsupeast siilitordi, kasutaks seda nn. "meetrikommi" okasteks ja martsipanist õunu-lehti kaunistuseks :) Jätan siili endale mällu ja rakendan seda vast isegi üsna peatselt :)
Kui datlid maitsevad siis ribadeks lõigatud datlitest saab ka "päris" okkaid siilile selga. ;)
Ragne
Abikokk
2008-12-03 11:21:56
Minu pisike sai 6 kuud vanaks. Sünnipäeva puhul valmistasin konnatordi (kahjuks pildi tegin vahetult enne tordi lauale panekut, nii et pilt ja valgustus pole just eriti kiita) Tänud qstile ka toiduvildika eest!

www.kokkama.ee

Eva
Abikokk
2008-12-03 11:29:43
Ilus tort, aga mis parata, esimene mõte oli, et kasutatud keemilisi toiduvärve. Või siiski mitte? Ragne, palun valgusta :)

http://www.perenaine.ee/

Ragne
Abikokk
2008-12-03 11:32:42
Eva:
Ilus tort, aga mis parata, esimene mõte oli, et kasutatud keemilisi toiduvärve. Või siiski mitte? Ragne, palun valgusta :)
Kahjuks tuleb tunnistada jah, et siiski toiduvärvid :(

www.kokkama.ee

Merle
Abikokk
2008-12-13 10:44:38
Mina katsetasin esimest korda lastepärast torti teha ühe toreda tüdruku 5. sünnipäevaks. Uurisin siinseid valikuid ja surfasin ringi ja otsustasin teha liblikatordi, koos šokolaadist liblikatega. Otsisin just midagi lihtsamat, ja mis saaks olla lihtsam, kui küpsetada ümmargune paks biskviit, see lõigata keskelt pooleks ja seljad vastamisi asetada. Vahele läks kohupiima-vaarikatäidis. Mõned pildid: Mina jäin saavutusega rahule, ja mis peaasi, laps jäi rahule ja ka sõi torti :)
õunapuu
Abikokk
2008-12-13 11:01:08
Niiiiiii armas liblikatort! Kui seda vaatasin, tuli kohe meelde lapsepõlv, kui sai liblikatega võidu mööda heinamaid joostud ja sületäite viisi põllulilli korjatud.
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>