Creperie KRISTJAN JA KRISTIINE, Vase 14, Kadriorg, Tallinn

Kristel
Abikokk
2009-01-21 09:48:17
Käisime detsembri lõpus sünnipäeval ja minu arvates oli kõik sama meeldiv kui varem. Õhkkond sama tore ja toidud samas kvaliteedis. Meid teenindas väga sümpaatne noormees. Koka kohta kommenteerida ei oska.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-21 19:59:33
Kristel:
Käisime detsembri lõpus sünnipäeval ja minu arvates oli kõik sama meeldiv kui varem. Õhkkond sama tore ja toidud samas kvaliteedis. Meid teenindas väga sümpaatne noormees. Koka kohta kommenteerida ei oska.
Suur aitäh, Kristel! Seda on tore teada!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-23 21:44:35
Käidud. Oli tore näha, et koht endiselt eksisteeris ja ka rahvast oli - lisaks meie kolmesele laudkonnale oli veel üks noor pere söömas ja siis üks ca 10 laud sünnipäevalisi. Ja hiljem veel üks kahene laudkond (kahtlustan nüüd, et K2trin :)) Mina võtsin taas kanasalati. Ilmselt oleks talvisel ajal galett parem variant olnud, sest tomat on hetkel nagu ta on (=plastmassist) ja kastmega liialdavad nad endiselt. Magusaks võtsin brüleekreemi - brüleekihti tuvastada ei õnnestunud, aga kreem ise oli maitsev.. Väike sekeldus oli arvega. Menüüs oli märgitud suitsulõhekreemiga galeti hinnaks 80 krooni ja üks mu lauanaabreist selle ka tellis. Arvel ilmus aga antud roog 190-kroonisena. Ettekandja oli nõus siiski seda menüüsoleva ja mitte kassaaparaadis oleva hinna järgi maksustama, mis oli temast kena ja õige. Arvet küll ootasime väga kaua (ca 15 minutit peale küsimist?), aga see 10ne laudkond võttis vist parajalt aega ja tähelepanu, nii et seepärast..

Kätrin
Abikokk
2009-01-23 22:06:03
Meil oligi täna suur plaan tehtud ja hirmsasti isutas, õnneks igaksjuhuks helistasin enne, et kontrollida ja saingi vastuseks, et kõik lauad kinni ja reserveeritud :( Ma just ka mõtlesin, et kas Sul, Pille õnnestus laud saada!? Me siis lähme hoopiski homme, sest tomatisupi isu on.

Kätrini kokkamispäevik

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-24 15:48:20
Triinp:
Creperie uksel on juba mõnda aega kiri "suletud."
Siis ma nägin ikka õigesti, kui autoga mööda sõitsime paar päeva tagasi :( Kas teab keegi telgitagustest? On sulgemine ajutine või lõplik?

Kätrin
Abikokk
2010-05-24 16:14:09
Pille:
Triinp:
Creperie uksel on juba mõnda aega kiri "suletud."
Siis ma nägin ikka õigesti, kui autoga mööda sõitsime paar päeva tagasi :( Kas teab keegi telgitagustest? On sulgemine ajutine või lõplik?
Ai kui kahju. Me oleme tahtnud sinna korduvalt minna - koduleht neil ju uuenendud (juba küll pikemat aega, kuid siiski) aga ei saa neid kunagi telefonitsi kätte, et lauda kinni panna ja siis pole jalutama hakkanud. Nüüd siis kurb põhjus teada, miks telefonid ei vasta. Nii kurb :(

Kätrini kokkamispäevik

Vernanda
Abikokk
2010-05-24 16:21:28
mõnevõrra väsinud oli see koht küll u pool aastat tagasi, aga kahju ikka...

Da Vahtra Residence

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-02 12:18:40
Kas teab keegi, kes nende ruumide omanik oli/on? Üks jaapani kööki pakkuv ettevõte otsib ruume ja tunneks täitsa huvi selle kandi vastu, aga ei leia kontakti..

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-23 14:16:52
Nagu mainitud, siis Kristjan & Kristiine on ammu suletud. Samades ruumides tegutseb nüüd juba paar kuud SALT restoran.

<< 1 | 2 >