Viimati sisestatud retseptide kuvamine

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-11 14:22:29
deilah 5.2.2008:
kahju, et näeb ainult viimast viit sisestatud retsepti. kuna käin lehel küllaltki harva, nii paar korda kuus, siis vaatasin alati kõik uued retseptid läbi. oli hea süsteem selleks.nüüd tundub, et enam sellist võimalust pole või ei ole mina seda leidnud. kahju.
Eva 5.2.2008:
Uued retseptid võiksid jah kuidagi paremini joosta, sh fotod annaksid väga palju juurde.
Kopeerin need kaks küsimust teisest teemast siia, et saaks paremini vastata ja arutada seda asja. Esmalt vastuseks Evale seda, et mõttel on jumet ja see ei tohiks sugugi võimatu olla. Lähima paari nädala jooksul seda ei jõua, aga võtan plaani. Praegult olen ajutiselt lisanud lihtsalt fotolinke paremale serva - fotodel klõpsates viiakse vastava retsepti juurde. Deilah - saan Su murest aru. Vanas versioonis kuvati tõesti viimast 50 sisestatud retsepti, nii et nägi kohe, mis lisatud on. Aga samas ei lisa ma enam retsepte nii suurel hulgal, kui varem, ja pigem tegelen retseptikogus olevate retseptide testimise ja kontrollimisega. Siin on fotod juures vaid retseptidel, mis on meie endi või siis mõnede aktiivsete kasutajate poolt läbi testitud (Mann, Thredahlia, Kajakas jt - aitäh!). "Viimati lisatud retseptid" link näitab automaatselt viimast retsepti, mis ei pruugi olla aga sugugi viimati 'uuendatud' (st fotoga varustatud, sõnastust parandatud, koostisaineid muudetud) retsept, mis minu arust on isegi olulisem hetkel. Või mis armsad Nami-nami kasutajad arvavad?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-06-30 11:18:55
Nüüd on muudetud viimati sisestatud retseptide kuvamist. Ülal paremal, kus seni jooksid viimase viie retsepti pealkirjad, on nüüd lingid kolmele erinevale lehele: Viimati sisetatud Enim vaadatud Enim kommenteeritud Hetkel kuvatakse 10 retsepti. Lisaks kuvatakse retsepti kirjeldust ning fotot, kui viimane olemas on. Samuti kuvatakse tingmärke (roheline leheke - vegetaarne roog; väike kell - roog valmib poole tunniga; must 'lumehelbeke' - roog sobib sügavkülmutamiseks). Kuidas uus variant tundub? Ja kas piisab 10 retsepti kuvamisest või võiks olla 15? 20? (Rohkem vist sellisel moel lehele ei mahu)

Nipitiri
Abikokk
2008-06-30 12:16:25
Väga hea, et nüüd on näha enam kui 5 viimati sisestatud retsepti! Kui enim vaadatute puhul tundub selline paigutus päris mõistlik, siis viimati sisestatute puhul hääletaksin vist kirjelduste ärajätmise ja arvu suurendamise poolt.
Gegegerda
Abikokk
2008-06-30 12:36:25
Väga lahe see uus värk!

www.gegegerda.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-07-08 09:18:09
Pille:
Ja kas piisab 10 retsepti kuvamisest või võiks olla 15? 20? (Rohkem vist sellisel moel lehele ei mahu)
Toimus väike edasiarendus - nüüd kuvatakse 15 viimast retsepti igas kategoorias (ehk siis viimati lisatud, enim kommenteeritud ja enim vaadatud).

Betty
Abikokk
2008-07-08 15:59:48
Mulle meeldib see uus edasiarendus väga :)