Qsti Abikokk 2008-09-26 18:59:19 |
Mis teil seal Eestis tavasuuruses 8 auguga vorm (silkoonist) maksab? Nii orienteeruvalt. | |
Juc Abikokk 2008-09-26 19:20:46 |
Ma arvan et oli kuskil 200-300 eek vahel. Palju Sul seal Soomes? http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Qsti Abikokk 2008-09-27 10:54:36 |
Juc:
Pole olemaski siin sellist nähtust nagu cannele (ega ka mingi teise nime all peituvat), ma juba mitu päeva surfan ja ei suuda uskuda aga näiteks google ei anna ka ühtki soomekeelset vastet. :D Ükski blogija neist ei räägi, netipoodidest vormi ei leia. Kohati naljakas maa, isegi mini-muffinivormi tavapoodides pole.
Eile vist lõpuks leidsin Chez Mariusest üksikud vormid, helistan neile täna ja küsin, mis nad sel teemal räägivad
Edit: helistatud, kõigepealt küsiti ule, et mida ma ikka täpselt tahan ja siis aaa, ei neid meil pole, googeldage või vaadake Stockmanni. :D Ma arvan et oli kuskil 200-300 eek vahel. Palju Sul seal Soomes? |
|
Qsti Abikokk 2008-10-13 11:15:16 |
Sattusin juhuslikult Stockmanni ja muidugi pidin sealt ka otsima ja siis küsima...taaskord pidin ma üle kordama, et mida ma ikka otsin (ja ausalt ma hääldan seda asja nii nagu internetis õpetatakse, mitte omamoodi) ja muidugi neil ei olnud, nad polnud sellisest küpsetisest kuulnudki. Nagu ka ühes kohvikus, mis kirjade järgi on Ranskalainen kahvila. :P Stockmannist soovitati Kokkipuotist küsida, sinna olin juba ammu helistanud aga neil telefoninumber niisama netis, keegi seal ei vasta. Pole sinna ka niisama sattunud aga kasvõi ainult missioonimõttes ma sinna lähen ja cannelevorme sealt küsin. Aga tegelikult tulin oma rõõmu jagama, kuller käis veidi aega tagasi ukse taga ja sain oma 2x8 cannelevormid (silikoonist) kätte. Prantsusmaalt tellisin. | |
Zoozi Abikokk 2008-11-06 08:48:39 |
Mina tellisin omale silikoonist cannelevormid Farwellist. Valida oli kolme suuruse vahel, võtsin keskmised. Kätte pole veel saanud. Ootan põnevusega. Müüja muidugi ei teadnud nendest vormidest midagi, aga lahkelt andis katalooge sirvida, kust sain ise otsida. Parem kui poleks kataloogi näinud, sest mida kõike seal polnud, nüüd hing piinleb - kõike ju vaja :) Müügil oli ka madeleini küpsiste suured vormid. | |
Kiilike Abikokk 2008-12-04 22:05:43 |
Zoozi:
nüüd olid ka madeleini minid müügis :)
Müügil oli ka madeleini küpsiste suured vormid. |
|
Spidur Abikokk 2008-12-19 21:35:08 |
oi, see farwell on minu jaoks küll põnev avastus. tuleb kindlasti üle vaadata, mis seal pakutakse. seda cannele teemat lugedes tuleb endalegi vaikselt hasart peale... | |
Ruts Kokaõpilane 2009-03-11 13:07:39 |
panen siia ka teema, et kas parem on silikoonvorm või keraamiline, said kiikaköögist mõned keraamilised,,ja tipp topp tundub, va. et kallid on, et kas silikoon sama hea? ps! ahjus küpsemis aeg oli 40 min, ju see keraamika läheb nii tuliseks et annab hoogu juurde küpsetamisele... | |
Zapxpxau Abikokk 2009-03-11 13:29:01 |
Teadnudki, et keraamilised kah on, ise tellisin just-just silikoonvooderdusega 5.5cm metallvormid 12 tk. Päris õiged vaskvormid ca. 10€ tükk, ei raatsinud... Ei oska keraamilisi kommenteerida, aga Prantsusmaa onlinepoodides pole neid küll näha olnud. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-11 15:41:29 |
Zapxpxau:
Mina kuulen ka keraamilistest vormidest esimest korda, seni vaid silikoonist ja vasest vorme näinud. Meil kodus on silikoonist ja saame kenasti hakkama..
Teadnudki, et keraamilised kah on, ise tellisin just-just silikoonvooderdusega 5.5cm metallvormid 12 tk. Päris õiged vaskvormid ca. 10€ tükk, ei raatsinud... Ei oska keraamilisi kommenteerida, aga Prantsusmaa onlinepoodides pole neid küll näha olnud. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |