Terje
Kokaõpilane 2008-06-11 21:33:31 |
Zapxpxau:
Mina olen proovinud. Ütleks ka, et suht maitsetud, sulavad suus ära, nagu õhku sööks. Halva maitsega igatahes pole. Mu aastasele lapsele meeldivad väga, topib peoga neid suhu. Adonay:
Hei, oled sa neid kamapalle ka proovinud? Nägin eelmises Maalehes (või oli see Maakodus) nende reklaami ja mõtlesin, et ohoo, midagi huvitavat. Poes pole otsa veel juhtunud.Ostsin katsetuseks mingeid uusi eesti päritolu neljavilja hommikukrõbinaid, sama firma tehtud, mis kamapallidki. Ütlen ausalt, et täiesti maitsetud ja näeb välja nagu loomasööt :( Proovin nad nüüd jogurtiga kuidagi hommikuti ära süüa, ei raatsi toitu ära kah visata. Kurb, et eestis keegi häid, tervislikke ja kiudainerikkaid helbeid ei tooda :( |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-11 21:34:57 |
Terje:
Mina olen ka neid kamapalle aeg-ajalt niisama, kuivalt, krõbistanud. Ja jogurtiga seganud, aga siis peab kiiresti sööma, et nad plögaseks ei läheks :)
Zapxpxau:
Mina olen proovinud. Ütleks ka, et suht maitsetud, sulavad suus ära, nagu õhku sööks. Halva maitsega igatahes pole. Mu aastasele lapsele meeldivad väga, topib peoga neid suhu.Hei, oled sa neid kamapalle ka proovinud? Nägin eelmises Maalehes (või oli see Maakodus) nende reklaami ja mõtlesin, et ohoo, midagi huvitavat. Poes pole otsa veel juhtunud. |
|
Terje
Kokaõpilane 2008-06-11 21:36:55 |
Kirjutan ka oma hommikusöögi, mis on juba aastaid sama olnud. Lahustuv kohv piima ja suhkruga ja sinna kõrvale 3 võileiba (või sepikut) vorsti, juustu, tomati ja majoneesiga. Kui on õhtust kooki või muud magusat järele jäänud, siis ampsan veel sedagi peale. | |
Kärt
Abikokk 2008-06-11 22:07:25 |
Muidugi on hea, et nad magusad pole, ma selle pärast ei salli enamusi helbeid mis meil müüa on, kuna on üle suhkrustatud. Aga need on mumeelest.. lihtsalt maitsetud, kahjuks. Aga piima ja puuviljaga on hea mõte, pean kindlasti proovima, aitäh :) Kamapalle pole proovinud aga kuulu järgi pidid olema ka sellised, mis on paljusid külmaks jätnud. Millest mul on muidugi siiralt kahju! | |
Rintsu
Kokaõpilane 2008-06-12 09:21:49 |
Isetehtud müslit + kodust jogurtit + banaani :) | |
Dash
Kokaõpilane 2008-06-12 10:52:14 |
Äärepealt oleks pavlovat hommikusöögiks teinud, kuid vahukoor otsustas halvaks minna, nii et koogi asemel sõin hoopis ühe võileiva juustuga ja mõned maasikad. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-12 14:28:22 |
Kaks rabarbrimuffinit ning klaas keefiri vaarikatega. Umbes tund aega hiljem linna peal (Madissoni pubis, kui nüüd täpne olla) tass latte kohvi.. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-13 08:49:05 |
Klaas keefiri sulatatud vaarikate ja agaavisiirupiga. | |
Tullia
Abikokk 2008-06-13 10:04:56 |
Saiad maapähkivõiga ja kohv | |
Rintsu
Kokaõpilane 2008-06-13 10:32:55 |
Isetehtud müslit + activia naturalet + banaani. Isetehtud müsli on ikka nii hea. :P | |
| << < 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 > >> | ||