Kasutajatele eraldi oma lemmikretseptide kaust

Ilse
Abikokk
2012-08-22 12:44:58
[1quote]Tunnistage nüüd üles, kes ja kas ja kui palju te seda lemmikute salvestamise võimalust kasutate? [/quote] Palju, kohati polegi enam vaja blogisse kõiki üles tähendada, sest siit leiab lihtsa vaevaga lemmiku üles:) Mul oleks teist sellist kausta veel vaja:P Pidusöökide planeerimiseks;)

Ilse köögis

Kokkamas95
Abikokk
2012-08-22 17:14:52
[1quote]Tunnistage nüüd üles, kes ja kas ja kui palju te seda lemmikute salvestamise võimalust kasutate?[/quote] Mina kasutan ka seda päris palju. Salvestan lemmikute hulka ka retseptid, mida tahan kunagi teha, siis hea lihtne üles leida.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Kirsike
Abikokk
2012-08-25 13:26:53
Tunnistan, et ei kasuta praegu nami-nami üldse nii palju kui varem. Tööl on mul vana explorer ja seal ei tööta nagunii enamus asju, uus nami ka mitte väga hästi :( Kodus aga uues läpparis veel nii palju tegemist, et namisse eriti ei jõua :( Loodan ikka üsna varsti uuesti aktiivseks hakata!

Lindude toitmine

Triin28
Abikokk
2012-08-25 14:42:55
Mina kasutan päris palju seda võimalust. Tööl olles viskan mõnikord retseptidele pilgu peale, et mida õhtusöögiks/mõneks ürituseks teha. Kui ma lõpuks pärast tööd/poes käiku koju jõuan, siis on hea lihtne kohe retsept lahti teha ja kokkama hakata.
<< 1 | 2 | 3 >