Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-01 00:16:47 |
Kasutaja MONIKA 18.2.2006:
Ostsin endale just Darra Goldsteini gruusia kokaraamatu, nii et esialgu hakkan ilmselt selle köögi retsepte lisama. Aseri road peavad veel veidi ootama, aga võtan palve teadmiseks. (Mõlema köögi retseptid on "kaukaasia" kategooria all).
Seniks võib aserite roogade kohta lugeda nt www.millionmenu.info lehelt.
Terv.
Pille
Aserite toite võiks rohkem olla |
|
Tiina Abikokk 2008-03-24 12:58:35 |
Panen siia lingi teisest teemast, et kõik oleks koos :) – kuidas aserid riisi keedavad: Kuidas keeta riisi Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Merit Kokaõpilane 2008-04-22 21:11:20 |
Gruusia köögi eksperdid, palun nõu: restoranis Mustas Lammas on menüüs seene ja kana julienne, mis on imeline koore-juustu-seene/kana segu pisikeses metallanumas. Samas tähendab julienne lihtsalt spetsiaalselt ribadeks läigatud juurvilju ja seda koorest seene-kana julienne'i retsepti ei leia mitte! | |
Vernanda Abikokk 2008-08-16 19:41:07 |
Bakuus käies ja seal süües avaldas ikka täiega kõige suuremat muljet tuurašašlõkk. pole seda Tallinna Bakuus julgenud proovida, ei taha mälestust ära rikkuda. eks see värske tooraine ole ikka kõige olulisem. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-16 19:51:28 |
Vernanda:
No aga Eestis on ju värsket tuura täitsa saada - Narvas ju vist täitsa suur kasvandus?
Bakuus käies ja seal süües avaldas ikka täiega kõige suuremat muljet tuurašašlõkk. pole seda Tallinna Bakuus julgenud proovida, ei taha mälestust ära rikkuda. eks see värske tooraine ole ikka kõige olulisem. |
|
Vernanda Abikokk 2008-08-17 11:11:02 |
Selles Üksikus rüütlis seal Jüri kandis nad teevad tervet küpsetatud tuura, tuleb mulle meelde, need ujuvad sealsamas akvaariumis ringi, aga ma ei tea, kust nad sinna "ujunud" on. see oli päris hea, teadjad rääkisid, et alguses nii hea polnud, aga nüüd on parem. aga grillitut pole ma Eestis jah söönud ise. | |