Liha laagerdamine

Doora
Postitusi: 35
Kokaõpilane
2009-11-04 18:56:41
Mul on üks rumal küsimus- kas linnul peab sisikonna välja võtma või laagerdub koos sisikonnaga? Kui jahilt tuuakse sulgedega lind, kas enne peab ära kitkuma või tulevad pärast suled kergemini ära :)

http://doora-doora.blogspot.com/

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2009-11-11 19:16:19
Doora:
Mul on üks rumal küsimus- kas linnul peab sisikonna välja võtma või laagerdub koos sisikonnaga? Kui jahilt tuuakse sulgedega lind, kas enne peab ära kitkuma või tulevad pärast suled kergemini ära :)
Doora, ma nüüd lugesin ülalnimetatud HFW raamatut nii- ja naapidi ja kui ma nüüd õigesti aru sain, siis laagerdad kogu kupatust (pean tunnistama, et ma ise oleksin pakkunud, et sisikond esmalt välja). Suled kitkud ka pärast, paarikaupa, et nahka mitte vigastada. Kui mingi konkreetne lind huvitab, siis võin selle kohta eraldi lugeda..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Doora
Postitusi: 35
Kokaõpilane
2009-11-12 21:08:39
Väga hea, et kogu kupatusega - nii ma tegingi. Aga järgmiseks hooajaks huvitavad mind faasan ja hani :)

http://doora-doora.blogspot.com/

Seenekas
Postitusi: 2193
Abikokk
2009-11-13 12:42:12
Minu televusser näitas Jamie Olivieri saadet, kus ta ütles, et suled tuleks kitkuda paari minuti jooksul peale linnu laskmist. Siis polevat vaja kuuma vett ega midagi.
Doora
Postitusi: 35
Kokaõpilane
2009-11-13 20:50:37
Mina olen hane tavaliselt kitkunud paari tunni jooksul peale laskmist ja siis ei ole vaja ka kuuma vette kasta. Tulevad niisama lahti.

http://doora-doora.blogspot.com/

Illu
Postitusi: 1
Kokaõpilane
2011-12-08 21:16:37
Kui kellelgi on kogemusi või teadmisi faasani laagerdamisega, siis palun infot.
<< 1 | 2 | 3 >