Hexy
Abikokk 2008-05-15 23:20:12 |
Pille toidud ajavad alati suus vett jooksma. ise sõin praekartulit ja napooleonikooki | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-16 08:38:19 |
Vandiste:
Väga kaunilt serveeritud toidud. Õige ta on, et süüakse silmadega :D Küsiksin kohe Pillelt juurde, et kui keeruline sellised asju teha on? Oma argise köögi(kogemuse)ga vist selliseid hõrgutisi teha ei julgeks. Hexy:
Oi, aitäh :) Aga egas ma kokakoolis neid üksi kokanud, meid on seal ca 10 inimest, sh mitmed päriskokad ka (ja siis mõned minusugused hobikokad). Aga ma olen vähemalt peaaegu sama tubli, kui päriskokad :P
Aga häid ideid saab sealt a la carte kursuselt küll, just serveerimise ja kaunistamise osas. Ja tegelikult annab värskete ürtidega koduski imesid teha - tsipa hakitud murulauku (nagu siin) või elegantselt-lohakalt toidule poetatud pehme tüümianioks - annab roale ikka täiesti uue ilme.
Mul on kodus natuke kirjandust ka garneerimise ja serveerimise osas - kui suvel aega rohkem, siis proovin selle kohta ka üht-teist siia Nami-namisse kirjutada..
Pille toidud ajavad alati suus vett jooksma. ise sõin praekartulit ja napooleonikooki |
|
Hexy
Abikokk 2008-05-16 19:18:44 |
pitsat ja limpsi lõunaks, õhtuks ahjuforell ja kartulid | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-16 19:49:23 |
Meil täna menüüs kaks sparglirooga - esmalt röstitud sparglid parmesanilaadse juustuga (kasutasime Valio Fortet), siis 'spargel sparglis' ehk aurutatud sparglivarred spargli-dipikastmes (tehtud äramurtud varrejuppidest).
Magusaks rabarbribiskviit mandlilaastudega
|
|
Mann
Abikokk 2008-05-16 20:28:44 |
kartuli-porgandi-lehtmangoldi puder tüümiani, pikkpoiss peediga. magusaks põldmarja-õuna krõbedik (crumble) | |
Juc
Abikokk 2008-05-16 20:33:49 |
Meil Mariaga oli täna väga lihtne ja maitsev õhtusöök:
eelroaks Stockmanni värske tume ciabatta Saaremaa juustuvorstiga
pearoaks toorelt praetud kartuliviilud, juurde Peipsiääre kurkidest salat hapukoorega.
Tuletas lapsepõlve meelde! :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nipitiri
Abikokk 2008-05-17 12:15:28 |
Eile õhtuks sõime suitsupeekonisse mähitud ning pesto ja kitsejuustuga täidetud kanafileetaskuid kuskussi ja rohelise sibula-tilli-värske kurgi-hapukoorekastema (konsistentsilt rohkem küll salatiga). Magustoiduks järjekordne rabarbrimagustoit GF mainumbrist, Philadelphia juustu kreemiga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-17 15:18:55 |
Laupäevane lõunasöök: värske pasta maitsva basiilikupestoga (saime kingiks Vapiano avamispeolt), lisaks rabarbribiskviit mandlilaastudega.
|
|
Mann
Abikokk 2008-05-17 17:00:08 |
spargel praetud muna ja röstitud saiaga. | |
Sirliiz
Abikokk 2008-05-17 18:12:36 |
Pille:
Pille, kahjuks fotoka aku sai just õigel hetkel otsa.
Aga eile õhtul tegon suure potitäie kanasuppi ja kookoskoogi rabarberiga. Allani sõber tuli meile tänaseks appi esikusse plaate maha panema, et siis meestel süüa oleks. Ja tulen siis mina linnapealt koju ja mitte miskit pole söödud :( No ja see on ainuke suur (5 l) pott mu elamises, täna õhtuks tahtsin neile pastat teha kuid nüüd pole mul seda kuskil keeta ja tahtmine neile midagi süüa valmistada on ka kadunud. Sirliiz:
Ooo - Sa oled tähelepanelikult uusi retsepte jälginud :) Loodetavasti tegid pilti ka?Allani ema antud haugifilee vajas taas valmistamist, ning ahjus on kodujuustu-spinatikastmes kala, kõrvale küpsetatud kirsstomatitega salat. |
|
| << < 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 > >> | ||