Söödavad jõulukingitused

Nummikene
Kokaõpilane
2008-12-02 08:55:24
Ongi idee, mida järgmine advendipühapäev ette võtta. Proovin siis ka.

Liha teeb tigedaks!!!

Zoozi
Abikokk
2008-12-02 10:13:03
Thredahlia:
Pille:
Kardemon:
seal kuhu link viib, on kirjas et tule hambaorgiga teha augud ja siis nelgid sisse. mina olen aga niisama nelgid sisse torganud. hea lõhn tuleb küll!!! hea kasvõi külalistega koos toidu küpsemise vms ajal teha. :)
Kardemon, ma ilmselt siidikäpp - nelgiterade sisse suskamine oli vaevaline, raske ja valus. Seepärast see hambaorgi idee - tilluke auk sisse ja siis oli nelgi sissesuskamine juba lihtsam...
Mina kasutasin nii hambaorki kui ka sõrmkübarat :D (ka siidikäpp, noh)
Meie kasutasime lastega naasklit. Tegime ämmale kingiks.

Zoozi tegemised

Kardemon
Abikokk
2008-12-02 23:11:14
Zoozi:
Thredahlia:
Pille:
Kardemon, ma ilmselt siidikäpp - nelgiterade sisse suskamine oli vaevaline, raske ja valus. Seepärast see hambaorgi idee - tilluke auk sisse ja siis oli nelgi sissesuskamine juba lihtsam...
veider. ega minagi sepa kätega pole :) pean see aasta uuesti proovima. äkki ma olen siis mandariine seni kasutanud?!?! torkamist ja oranži värvi mäletan. isegi lapsed said kerge vaevaga hakkama.

http://kardemon.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-12-03 14:11:31
Kardemon:
Zoozi:
Thredahlia:
veider. ega minagi sepa kätega pole :) pean see aasta uuesti proovima. äkki ma olen siis mandariine seni kasutanud?!?! torkamist ja oranži värvi mäletan. isegi lapsed said kerge vaevaga hakkama.
Pole hullu, ma ka seal "paljaste kätega" klubis, sa pole vähemalt üksi. :D
Bunnygirl79
Abikokk
2008-12-04 11:32:55
Ma olen ka neid lõhnavaid palle igal aastal teinud. Pole selle pealegi tulnud, et naasklit või hambaorki kasutada, aga mul pikad küüned ka, mis asja ära ajavad :).

http://bunnygirl79.blogspot.com

Qsti
Abikokk
2008-12-04 12:52:52
Lähipäevail hakkan seda Arancellot tegema...ainult pudelitega on jama. :/
Zoozi
Abikokk
2008-12-04 13:38:20
Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka :)

Zoozi tegemised

Qsti
Abikokk
2008-12-04 14:42:01
Zoozi:
Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka:)
Mul endalgi see mõte olnud Tiimarisse piiluda, lootused on suured! Just pisemaid ma tahakski...
Zoozi
Abikokk
2008-12-04 14:59:45
Qsti:
Zoozi:
Qsti:
Nägin selliseid väiksemaid pudeleid korgiga Tiimaris.Võib olla on teie kandis ka:)
Mul endalgi see mõte olnud Tiimarisse piiluda, lootused on suured! Just pisemaid ma tahakski...
Need olid kuskil all riiulis, päris peidus. Nii et pidi otsima :)

Zoozi tegemised

Tziiki
Abikokk
2008-12-05 10:07:23
vaatasin ka seda likööri retsepti, aga kas ma sain ikka õigesti aru, et võtad selle tavalise 40 kraadise viina ja siis sellele lisad vee ja suhkru segu? kas see liköör siis liiga lahja ei tule? tean et mu itaallastest sõbrad kasutavad limoncello tegemiseks 95 kraadist alco purot...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>