Tuulehaug

Tuulehaug, millel on kena ladinakeelne nimi Belone belone, jõuab eestlaste toidulauale enamasti suitsutatud kujul, mil selle sinakasrohelised luud sööjates suurt elevust tekitavad. Mida aga teha värskest tuulehaugist?

Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa soovitab proovida praetud tuulehaugi veinimarinaadis (vasakul) või siis skandinaaviapäraselt praetud tuulehaugi sinepiga (keskel ja paremal):

Loe veel:

Ilse Metsamaa
Ilse Metsamaa
postitatud 05.06.2021 14:06 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Ruth Lille
postitatud 06.06.2021 08:48

Tuulehaug on kõikse mõnusam suitsutatult, aga purgist ka keedukartuli juurde väga mõnsa. Õlle juurde muidugi kuivatatult. ????

Ave Leppik
postitatud 06.06.2021 08:49

Suitsutame ja siis marinaadi. Pere lemmik on riisi-suitsukala salat!

Kristiine Johanson
postitatud 06.06.2021 09:04

Kuivatatult lemmik!

Ester Klasmanis
postitatud 06.06.2021 10:10

Marinaadis!

Merle Kiisk
postitatud 03.06.2022 11:05

Minu lemmik, eile just marineerisin :)