Piimameister OTTO toorjuust on välja töötatud justnimelt toiduvalmistamiseks, sobides ideaalselt nii soolaste kui ka magusate hõrgutiste koostisesse. Piimameister OTTO toorjuust on kreemja ja siidja tekstuuriga, maheda maitsega ja mõnusalt koorene.
400-grammises topsis maitsestamata toorjuustu on väga mugav kasutada erinevate toorjuustukookide valmistamisel.
Manhattani toorjuustukook - vaieldamatult Nami-Nami kõige populaarsem toorjuustukook. Klassikaline Digestive-küpsistest põhi, keskel kergelt vanilliga maitsestatud toorjuustukiht ning peal siidjas hapukoorekiht. Küpsetatud toorjuustukook.
Vaarikatega brownie-toorjuustukook - küpsetatud toorjuustukook, kus koogivormi pannakse korraga rikkalik šokolaadi-brownie kiht ning vanilliga maitsestatud toorjuustukiht - need kaks kihti küpsevad ahjus korraga. Pärast koogi jahtumist kaetakse see tõeliselt mõnusa vahukoore-vaarikakreemiga.
Küpsise-toorjuustukook valge šokolaadiga - küpsetatud toorjuustukiht, mille põhi ja kate koosneb purustatud täidisega kakaoküpsistest ning vahel on valge šokolaadi ja toorjuustu kreem.
Kondenspiima-toorjuustukook - see küpsetatud toorjuustukook saab kogu oma magususe suhkruga kondenspiimast; magusust tasakaalustavad täidise sisse peidetud hapukad vaarikad.
Karamelline õuna-toorjuustukook - see küpsetatud toorjuustukook on ideaalne valik neile, kel sahver või kelder õunu täis on! Karamellisust annab muscovado suhkur, lisatud kaneel ja ingver lisavad veidi jõululisust.
Artikkel avaldati 30.11.2016
Manhattani toorjuustukook ja vaarikakreemiga brownie-toorjuustukook on lihtsalt imelised! Alati nõutud meie pere pidulaudadel ja kaovad laualt kiiresti. Soovitan!