Valmista esmalt vinegrett - sega vispliga sidrunimahl, sojakaste, seesami- ja oliiviõli kausis omavahel. Maitsesta soola, pipra ja vähese suhkruga.
Lõika lõhefilee õhukesteks viiludeks ja aseta serveerimisvaagna(te)le, servad kergelt kohakuti. Puista peale tšilliviilud, talisibul ja viilutatud küüslauk. Nirista peale vinegrettkaste ning lase 5-10 minutit maitsestuda.
Puista peale hakitud koriander ja serveeri kohe.
Nipid ja soovitused:
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega Tamari sojakastet.
Gordon Ramsay retsept raamatust "Gordon Ramsay's Fast Food" (Salmon ceviche), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Lõhe ceviche
Ceviche on Peruu päritolu tsitrusemarinaadiga kalasuupiste. Oluline on kasutada hästi värsket kala. Gordon Ramsay retsept.